επικαιρότητα

Δείτε τις συγκρίσεις τιμών και διάρκειας διαμονής σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα στις κρατήσεις του HolidayCheckΤην μεγαλύτερη μέση τιμή ανά κράτηση στο HolidayCheck, στο πρώτο τρίμηνο του 2017, εμφανίζει η Ρόδος, συγκρινόμενη με την Κω, η οποία ακολουθεί στην δεύτερη θέση, την Κρήτη που βρίσκεται στην τρίτη θέση και την Κέρκυρα που ακολουθεί στην τέταρτη θέση.
Και οι τέσσερις προορισμοί, εμφανίζουν σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2016.

Πιο αναλυτικά, η τιμή ανά κράτηση για τη Ρόδο ανήθε στο πρώτο τρίμηνο του 2017 στα 2.174 €, έναντι 1.839 € στο περυσινό τρίμηνο. Η Κως ακολουθεί πολύ κοντά με 2.167 €, η Κρήτη με 2.077 € και η Κέρκυρα με 1.909 €. Παράλληλα η ημερήσια τιμή είναι 93,6 € για τη Ρόδο, 89,43 € για την Κω, 86,76 € για την Κρήτη και 81,45 € για την Κέρκυρα.

Ωστόσο, η Κρήτη βρίσκεταi στην πρώτη θέση όσον αφορά στην μέση διάρκεια του πακέτου. Συγκεκριμένα το μέσο πακέτο στην Κρήτη στο πρώτο τρίμηνο του 2017 ήταν 9,9 ημέρες, έναντι 10 ημερών πέρυσι, στην Κέρκυρα 9,8 ημέρες, έναντι 10 πέρυσι, η Κως με 9,7 ημέρες, έναντι 9,8 πέρυσι και η Ρόδος με 9,65 ημέρες, ένανγι 9,7 πέρυσι. Διαπιστώνεται ότι σε όλους τους προορισμούς, υπάρχει μια μικρή μείωση της διάρκειας του πακέτου.

Τέλος, από τα στοιχεία προκύπτει και σημαντική αύξηση των έγκαιρων κρατήσεων, κυρίως λόγω της μεγάλης ζήτησης για Ελλάδα εφέτος.

Δείτε τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: καντε κατι με τις αδεσποτες γατες στον αρχαολογικο της Ατταβυρου και στις καλαμιες πιο πανω
2-3 τρελες εχουν κανει την γειτονια εκτροφειο γατων 30 40 ισως 50
ο σταφυλοκοκος θα γινει κορονοιος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά