επικαιρότητα

Ένας τυχερός Ροδίτης κέρδισε τα ψώνια της χρονιάς από τα LIDLΜπορεί σε προηγούμενο άρθρο μας να αναφερθήκαμε – ως οφείλαμε προς ενημέρωση των καταναλωτών- στα πρόσφατα διατροφικά σκάνδαλα που πλήττουν το κύρος της γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL, ωστόσο δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τις θετικές πρωτοβουλίες ειδικότερα, όταν αυτές αφορούν σε κάποιον συμπολίτη μας.

Χωρίς ωστόσο αυτό να αναιρεί-ούτε καν στο ελάχιστο- την ευθύνη της συγκεκριμένης επιχείρησης και όλων όσων δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων, για την προστασία της ποιότητας των προϊόντων τους και κατ΄επέκταση της υγείας των καταναλωτών.

Εξακριβωμένη λοιπόν πληροφορία αναφέρει ότι ένας τυχερός από τη Ρόδο κέρδισε τα ψώνια της χρονιάς από τα εν λόγω καταστήματα, και αυτό μάλιστα συνέβη λίγο πριν την εκπνοή του πανελλαδικού διαγωνισμού.

Από σήμερα όλα τα δελτία που έχουν δοθεί έχουν πάψει να ισχύουν.

Την περασμένη εβδομάδα πάντως το κατάστημα επί της Ρόδου Καλλιθέας έδωσε το γούρικο απόκομμα σε συμπολίτη μας, ο οποίος σήμερα μετέβη εκεί για να εξαργυρώσει τα ψώνια του μήνα του, αξίας 300 ευρώ. Το ίδιο θα μπορεί να κάνει και για τους υπόλοιπους 11 μήνες.

Οι ταμίες μάλιστα αστειευόμενες του ζήτησαν κέρασμα και να χορέψει όπως κάνει ο πρωταγωνιστής της σχετικής διαφήμισης. Εκείνος ήταν χαρούμενος μεν, ψύχραιμος δε.

Τώρα θα μου πείτε δεν κέρδισε και το τζόκερ… αλλά έστω και αυτό, τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε αποτελεί αναμφισβήτητα μια σημαντική οικονομική ανακούφιση.

Πέρσι πάντως , όπως πληροφορηθήκαμε, τα τυχερά δελτία στη Ρόδο ήταν δύο.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα