ροή ειδήσεων

Survivor: O Γιώργος Αγγελόπουλος ζευγάρι με τη Θάνου όταν έπαιζε στη Ρόδο; [vds]



Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής παίκτης του ελληνικού Survivor και ο πόθος πολλών Ελληνίδων. Ο νησιώτης Γιώργος Αγγελόπουλος έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού και μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο Ντάνος όταν παλιά έπαιζε ποδόσφαιρο είχε ένα... αισθηματάκι με την Κατερίνα Θάνου!















Η δημοσιογράφος αποκάλυψε τα εξής: «Με πήραν χθες τηλέφωνο από τη Ρόδο και μου λένε: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόδου. Όταν η ομάδα ερχόταν στην Αθήνα για να παίξει, έμεναν σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών. Το απόγευμα, λοιπόν, όταν τελείωναν τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις, ερχόταν η Κατερίνα Θάνου και τον έπαιρνε με το αυτοκίνητό της και πήγαιναν βόλτες. Δεν είχε γίνει μία, δύο, τρεις... Κάθε φορά που ανέβαινε ο Ντάνος στην Αθήνα, τσουπ η Κατερίνα Θάνο... Σε έναν αγώνα που είχε πρόβλημα με τους χιαστούς του, είχε πάει η Κατερίνα Θάνου και τον πήρε και μάλιστα, οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί! Δεν ξέρω αν ήταν σχέση ή ήταν φίλοι καλοί, ωστόσο, υπήρχε μια διασύνδεση μεταξύ τους».


tff.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *