ροή ειδήσεων

Πανικός σε αεροπλάνο: Έβγαλαν σηκωτό επιβάτη λόγω... υπερκράτησης! (video)



Ένας γιατρός, που ήθελε να επιστρέψει στην πόλη του και στους ασθενείς του, σύρθηκε με τη βία έξω από το αεροσκάφος μιας υπεράριθμης πτήσης της United Airlines, έγινε γνωστό από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ανήρτησαν και σχετικά βίντεο.


Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο αεροσκάφος της αμερικανικής εταιρείας βρίσκεται μεταξύ των δημοφιλέστερων θεμάτων στο Twitter, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποίησαν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να διατυπώσουν την οργή τους για τη βίαιη απομάκρυνση του επιβάτη από την πτήση 3411, που εκτελούσε χθες το δρομολόγιο Σικάγο-Λούισβιλ στο Κεντάκι.


Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό στο Twitter @Tyler_Bridges διακρίνονται τρία στελέχη ασφαλείας να μαζεύονται πάνω από τον επιβάτη που καθόταν στην θέση του, έναν ηλικιωμένο σχετικά άνδρα ασιατικής καταγωγής, προτού τον τραβήξουν από τα χέρια και τον σύρουν βίαια έξω από το αεροσκάφος.

Σε ένα ξεχωριστό tweet, ο Μπρίτζες, ο χρήστης που ανήρτησε τα βίντεο, έγραψε ότι ο άνδρας απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο διότι επιπλέον πλήρωμα της United έπρεπε να ταξιδέψει στο Λούισβιλ.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία, σε μια ανακοίνωση που έδωσε σε ορισμένα ΜΜΕ, επισήμανε ότι η πτήση ήταν υπεράριθμη.

«Αφού η ομάδα μας αναζήτησε εθελοντές, ένας επιβάτες αρνήθηκε να αποβιβαστεί οικιοθελώς» είπε ο εκπρόσωπος τύπου της United Τσάρλι Χόμπαρτ.

«Ζητάμε συγγνώμη για τις υπεράριθμες κρατήσεις».

Στο βίντεο του Μπρίτζες, ακούγεται μια γυναίκα να ρωτάει «δεν μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητο για τους πιλότους για να πάνε οδικώς;». Κατόπιν δύο άνδρες που φοράνε στολή σπεύδουν στο κάθισμα του επιβάτη και τον τραβάνε από τη θέση του.
Εκείνος ακούγεται να φωνάζει καθώς τον σέρνουν στο διάδρομο από τα χέρια, ενώ τα γυαλιά του του έχουν πέσει και η μπλούζα του έχει ανέβει πάνω από τον αφαλό του.

Σε ένα άλλο βίντεο ο άτυχος άνδρας, αναστατωμένος από τη συμπλοκή, επιστρέφει στην καμπίνα των επιβατών, τρέχει στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και λέει:

«Πρέπει να επιστρέψω σπίτι μου».

Ένας άλλος επιβάτης της πτήσης, ο Τζέισι Άνσπας, που έχει τον λογαριασμό @JayseDavid στο Twitter, έγραψε:
«Κανείς δεν ήθελε να φύγει οικειοθελώς, επομένως η @United αποφάσισε να επιλέξει μεταξύ μας. Επέλεξαν έναν Ασιάτη γιατρό και τη σύζυγό του».

Όταν εκείνος αρνήθηκε να αποβιβαστεί «στελέχη της ασφάλειας του αεροδρομίου τον τράβηξαν με τη βία από το κάθισμά του και τον έριξαν στο πάτωμα του διαδρόμου»

Το πρόσωπό του «χτύπησε πάνω στο μπράτσο του καθίσματος, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί από το στόμα» έγραψε ο Άνσπατς.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *