ροή ειδήσεων

Διακοφώτης: "Αν υπήρχαν επεισόδια στις 20:44, δεν θα ξεκινούσε ο τελικός"



Ο Β' παρατηρητής του τελικού Κυπέλλου, Παναγιώτης Διακοφώτης, υποστήριξε ότι δεν έγιναν επεισόδια στις 20.44 αφού "έτσι δεν θα ξεκινούσε το ματς". Εμφανίστηκε διατεθειμένος να καταθέσει αν του ζητηθεί.

Στην κούραση και στη σύγχυση από όσα συνέβησαν στον τελικό "χρέωσε" ο Παναγιώτης Διακοφώτης την αρχική έκθεση του Νίκου Βακάλη, στην οποία ο τελευταίος, Α' παρατηρητής, έγραψε πως υπήρξε είσοδος οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και συμπλοκή τους με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στις 20:44.


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος εκτέλεσε χρέη β’ παρατηρητή στον τελικό Κυπέλλου δήλωσε στο Metropolis 95.5 ότι αν υπήρχαν επεισόδια στις 20:44, δεν θα ξεκινούσε ο τελικός της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και πως έγινε ανθρώπινο λάθος.

Μάλιστα εμφανίστηκε διατεθειμένος να καταθέσει στην αθλητική δικαιοσύνη αν του το ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα επεισόδια στον τελικό και την έκθεση του παρατηρητή:

"Οι ομάδες δεν βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα των επεισοδίων. Ο μόνος από τους αξιωματούχους του αγώνα που βρισκόταν στο γήπεδο εκείνη την ώρα ήμουν εγώ. Αν υπήρχαν επεισόδια στις 20:44, δεν θα ξεκινούσε ποτέ το παιχνίδι.

Είναι ξεκάθαρος ο κανονισμός. Είναι προφανές λάθος του κ. Βακάλη, πάνω στην κούραση και στη σύγχυση που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ανθρώπινο λάθος. Δεν έχει να κάνει με σκοπιμότητα ή κάτι τέτοιο".

Για το ότι ο Σιμιτζόγλου αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση:

"Πιστεύω ότι θα καταπέσει, υπάρχουν μαρτυρίες τόσο της αστυνομίας όσο και της δικής μου. Αν με καλέσουν θα καταθέσω την αλήθεια και την πραγματικότητα. Θα πω πότε ξεκίνησαν και πότε τελείωσαν τα επεισόδια. Και ο ΠΑΟΚ να με καλέσει να καταθέσω, δεν έχω πρόβλημα. Αν μου το ζητήσουν, βεβαίως να καταθέσω".

sport24

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *