επικαιρότητα

ΚΩΣ: ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 59ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Το ταξίδι γι΄ αυτούς τελείωσε αρκετά πριν φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που ήταν η Αθήνα
Χειροπέδες σε μία 59χρονη ημεδαπή πέρασαν οι Λιμενικές Αρχές στο λιμάνι της Κω, αφού εντόπισαν να έχει κρυμμένους στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, τρεις παράνομους μετανάστες από το Πακιστάν τους οποίους παρανόμως θα μετέφερε (με το αζημίωτο φυσικά) στο Λιμάνι του Πειραιά.

Οι άνδρες του Λιμενικού μετά από ενδελεχή έρευνα σε αρκετά αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα επιβιβάζονταν στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά, εντόπισαν στο αυτοκίνητο της 59χρονης γυναίκας 3 παράτυπους μετανάστες που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στην Κω αφού εκρεμούσαν τα αιτήματα ασύλου που έχουν καταθέσει στην αρμόδια υπηρεσία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η γυναικά κατόπιν σχεδίου παρέλαβε τους παράνομους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρει στην Πειραιά, έναντι του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ. Δηλαδή φέρεται να πλήρωσαν το ποσό των 1000 ευρώ έκαστος στην 59χρονη γυναίκα, για να τους μεταφέρει παρανόμως στον Πειραιά.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας κατασχέθηκε και διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό από τις Λιμενικές Αρχές που τον τελευταίο καιρό έχουν εντοπίσει και άλλα τέτοια κρούσματα μιας και αρκετοί μετανάστες προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να εγκαταλείψουν το νησί μας.


Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε