επικαιρότητα

Χρήματα κάνουν φτερά από λογαριασμούς της ALPHA BANKΣοβαρά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει η τράπεζα ALPHA BANK, αφού ξαφνικά οι λογαριασμοί των πελατών της αδειάζουν. Ταξίδια που δήθεν ο πελάτης έχει κλείσει με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε εξωτικά νησιά.

Πριν λίγες ημέρες αναγνώστης, μας αναφέρει ότι ο προσωπικός του λογαριασμός χρεώθηκε με ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και όταν ζήτησε από την τράπεζα να του πουν τι ακριβώς έγινε και ο λογαριασμός του άδειασε, η τράπεζα του είπε ότι έκλεισε ταξίδι σε εξωτικά νησιά.

Ο αναγνώστης αρνήθηκε την κράτηση και η τράπεζα του ζητάει να ακυρώσει την κάρτα, αλλά λέει στον πελάτη της να περιμένει πρώτα ο χάκερ να εισπράξει τα χρήματα και μετά να κάνει και αίτηση αμφισβήτησης. Και όχι η τράπεζα να μπλοκάρει την συναλλαγή, αφού τα χρήματα έχουν δεσμευθεί και ζητάει στον πελάτη της να κάνει αίτηση. Την οποία αίτηση θα επεξεργαστεί μέσα σε 2 μήνες.


Ο αναγνώστης μας κατάφερε και ήρθε σε επαφή με την αεροπορική εταιρεία στην οποία υποτίθεται ότι κλείστηκε το ταξίδι η οποία και επιβεβαίωσε την κράτηση και ψάχνουν απο κοινού λύση, κάτι που η ALPHA BANK ακόμα δεν έχει κάνει. Μια ημέρα μετά ο λογαριασμός του αναγνώστη ξαναχρεώνεται με μικρότερο ποσό αυτή την φορα

Την ίδια ακριβώς στιγμή η τράπεζα βγάζει ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα Chaking


http://pikosapikos.gr

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα