επικαιρότητα

Συνεργασία κινήσεων στα Δωδεκάνησα για το προσφυγικό – μεταναστευτικόΜε αντικείμενο συζήτησης την ανταλλαγή εμπειριών, αλλά και το συντονισμό της δράσης τους, ομάδες και κινήσεις που δραστηριοποιήθηκαν στα νησιά της Δωδεκανήσου, συναντήθηκαν το Σάββατο, 22 Απρίλη 2017, στην Κω.


Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Προηγήθηκαν κι άλλες προσπάθειες να συντονίσουμε τη δράση μας και που δεν είχαν καρποφορήσει, λόγω του μεγάλου φόρτου δουλειάς που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα.
Ο γεωγραφικός κατακερματισμός των νησιών μας όμως δεν μας εμπόδισε να έχουμε μια ουσιαστική συνεργασία, απ’ την πρώτη στιγμή των προσφυγικών ροών, που αφορούσε στην ανταλλαγή εμπειριών, την ηθική στήριξη και την αλληλοβοήθεια των ομάδων μας σε βασικά είδη».
ert

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά