Υψηλής ποιότητας τα προϊόντα της ΔωδεκανήσουΟ σημαντικός ρόλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Νομού, στην προσέγγιση νέων αγορών καθώς και στην ανάδειξη των νησιών μας ως ιδανικοί τουριστικοί προορισμοί, επιβεβαιώθηκαν -για μια ακόμα φορά- μέσα από τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση τροφίμων TUTTO FOOD, που έλαβε χώρα από τις 8 έως τις 11 Μαΐου στο Μιλάνο.


Εκεί, προβλήθηκαν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα είκοσι (20) δωδεκανησιακών επιχειρήσεων και το σύνολο των νησιών του Νομού, με προωθητικό υλικό που προσέφεραν οι οικείοι Δήμοι.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και έγινε σημείο συνάντησης ξένων αγοραστών.

Τηρήθηκε φάκελος με τα στοιχεία των επαγγελματιών που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τις δωδεκανησιακές επιχειρήσεις, τα οποία θα αξιοποιηθούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και μέρος του προωθητικού υλικού που προσφέρθηκε από τους Δήμους των νησιών διανεμήθηκε στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έκθεσης, ιδιώτες, επαγγελματίες και φορείς.

Μετά από επαφές του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Νίκου Παπασταματίου, μεγάλης σημασίας θα είναι η συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων – Τμήμα Μιλάνου της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Ρώμη και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Μιλάνο.

Οι δύο φορείς θα συμβάλουν στην προώθηση των δωδεκανησιακών προϊόντων στην αγορά της Ιταλίας καθώς και στην προβολή των νησιών σε δράσεις που θα υλοποιηθούν για την προσέλκυση επισκεπτών.

ERT

Σχόλια

εγγραφή

Get new posts by email:

Διαβάστε τα τελευταία Τοπικά Νέα στα Δωδεκάνησα!

Ακολουθήστε τα
Παράπονα Ρόδου στο Google News για άμεση ενημέρωση!

παράπονα Ρόδου

δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *