ροή ειδήσεων

Το θερμό επεισόδιο με τη Τουρκία που δεν έγινε και δεν επρόκειτο να γίνει με τόσους χάρτινους "φαντάρους"



Αφηγήσεις, συνωμοσίες, παραμύθια και εμπόριο όπλων στην Ελλάδα της παραλίας.


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Το σημερινό θέμα έχει στόχο να σας ευαισθητοποιήσει στο θέμα "ΟΡΙΑ", είναι κάτι που στο σχολείο δεν σαν το μαθαίνουν, γιατί και σε αυτούς δεν το έμαθε κανείς. Χωρίς "ΟΡΙΑ" υπάρχει στασιμότητα αποφάσεων, οπισθοδρόμηση και ύφεση σε όλα. Πρέπει να μάθετε όλοι να λειτουργείτε με "ΟΡΙΑ".

Θα σας ενδιέφερε ίσως πρώτα να μάθετε, γιατί οι Ρώσοι πουλάνε τους S-400 στη Τουρκία ή αν τα F35 είναι αόρατα ή με τι ραντάρ τα βλέπει κανείς. Δεν είναι για σας αλλά μη με πιστεύετε.

Περίπτωση 1η

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΥΣΤΙΚΟΥ" ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΜΜΕ και Η ΗΧΩ


Θα ξεκινήσω αναφερόμενος στη πρόταση του τυπικά αρχηγού του κλιμακίου της CIA στην Ελλάδα, που δίνει συνεντεύξεις σε (χρεοκοπημένες) εφημερίδες που μένουν εν ζωή με στήριξη απο το εξωτερικό (για να επανέλθουν αργότερα με άλλη κυβέρνηση φυτών) και με τις οποίες παλαιόθεν η πρεσβεία των ΗΠΑ είχε επαφές, θυμίζοντας αυτά που έγιναν στην Ουκρανία. Και στο εξωτερικό η μη αντίληψη των "ΟΡΙΩΝ" έχει επακόλουθο τη κουταμάρα.

Δεν μπορεί ένας φανερωμένος πράκτορας ξένης κυβέρνησης να υποδεικνύει δημόσια στο Πρωθυπουργό μιας πτωχευμένης χώρας με χαλκευμένη δημοκρατία (όσο και ηλίθιος να είναι), τί πολιτική θα ακολουθήσει και να στήνει δημόσια οικονομικά παιγνίδια με υπουργούς, χωρίς απόφαση του υπουργικού συμβουλίου. Το υπουργείο οικονομίας ασκεί την εξωτερική πολιτική της Μπανανίας; Δικός μας ο Παπούα;

Οι "συναλλαγές" αυτού του τύπου θα έπρεπε να είχαν απασχολήσει ήδη πολλούς στην Ελλάδα αντί να χαριεντίζονται σαν κατσιασμένες μαιμούδες και να παριστάνουν τους τυφλούς μαραθωνοδρόμους που τρέχουν σε λάθος κατεύθυνση.

Να ήταν το κλασικό παιγνίδι με την "ηχώ" και τη μετέπειτα "συγγνώμη δεν εννούσα αυτό" (σσ. σας θεωρώ ηλίθιους που δεν το καταλάβατε) για να μετρηθούν οι αντιδράσεις στον κόσμο; Σαν πορδή ποντικιού ακούστηκε και μάλιστα τεθλιμμένη.

Στο οβάλ γραφείο ακόμη "ξεσκονίζουν" αντί να απολύσουν κόσμο; Αν δεν ήταν το αόμματο πρωθυπουργός και αν η αντιπολίτευση στη χώρα δεν ήταν τα ίδια "ωά", αυτά τα πράγματα δεν θα γινόντουσαν.

 

One more game "Οn the Rocks"

Μου φαίνεται ότι άνοιξε πάλι και μια θέση Προέδρου στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Ας του δώσει το ΝΑΤΟ 500,000 δολάρια, ας βγεί σε κανένα ΜΜΕ να κάνει τον "καθηγητή" απο τις ΗΠΑ και ας κοιμάται η χώρα μετά όρθια για 33 χρόνια. Θαυμασμός.

Περίπτωση 2η

ΓΙΑ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΔΕΣ;

Η επικινδυνότητα μιας κατάστασης εξαρτάται απο συγκεκριμένα όρια ανοχής. Η Ελλάδα αυτά τα όρια όπως και τα όρια της υφαλοκρηπίδας της και της ΑΟΖ της δεν τα έχει καθορίσει. Το ίδιο και η Κύπρος. Ένα θερμό επεισόδιο εξαρτάται απο αυτά τα όρια.

Χωρίς όρια θερμό επεισόδιο δεν μπορεί να υπάρχει για τίποταΤο τί σημαίνει "απατεώνας" το γνωρίζετε; Η συμφωνία και η παραχώρηση εδάφους έγινε δήθεν θερμό επεισόδιο; Θερμό επεισόδιο δεν αναμενόταν ποτέ να γίνει και δεν θα γίνει, γιατί οι υπαίτιοι δεν φορούν σώβρακα αλλά κυλώτες για γουρούνια.


Μετρείστε μόνοι σας τους απατεώνες και τα φερέφωνά τους, που επι μήνες σας εκφοβίζουν για φανταστικό επεισόδιο με τη Τουρκία, που έχει καταντήσει συνεργάτης των εμπόρων όπλων διεθνώς και κοινός συμπαραστάτης των πολιτικών επιδιώξεων Καμμένου ενώ τα κοιτάσματα της Ελλάδας γίνονται εγγυήσεις για δάνεια ή περνούν σαν τιτλοποιήσεις 500 με 700 δις ευρώ το χρόνο στον επίσημο προϋπολογισμό απο το 2015 και μετά, χωρίς κανένα κόμμα της Βουλής να το προσέχει.

Ποιός είναι ο επίσημος χάρτης της Ελληνικής ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας; Ας τον βγάλουν να τον βγάλω λάθος. Περιμένω... Εδώ είμαι. Εδώ.

Ο σεβασμός στο σύνταγμα είναι υποχρέωση και καθήκον. Δεν έχει σχέση με εθνικισμό και πατριωτισμό. Το σύνταγμα στην Ελλάδα έχει γίνει κουρέλι. Πρίν μάθουν στα παιδιά πώς λειτουργεί ένας κώλος στα σχολεία της απεκπαίδευσης, κάτι που συμβολικά ταυτίζεται με το ΧΘΕΣ, πρώτα να του μάθουν ποιό είναι το σύνταγμα της χώρας και πως αυτό λειτουργεί. Αυτό είναι πιο σημαντικό.

Περίπτωση 3η

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ


Για να γίνει μια παραχώρηση - προδοσία χρειάζονται βήματα, ένας σχεδιασμός, στήνεται μια φούσκα όπως αυτές στο χρηματιστήριο. Η Ελλάδα εξισλαμίζεται και τα όρια της ανοχής εισόδου μεταναστών στη χώρα δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.

Η χώρα μετασχηματίζεται κοινωνικά και πολιτισμικά με επιτηδευμένη πτώχευση και με διαδοχικές "μεταρρυθμίσεις" που κάνουν τα ντόπια λαμόγια πλουσιότερα. Με τίνος την άδεια γίνεται αυτό; Με την άδεια κανενός.

Καθημερινά βλέπει κανείς να περνούν στο κόσμο απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής, πρότυπα δια της μεθόδου της υποβολής, όπως π.χ. με την εκπομπή survivor, που νουθετεί τον Έλληνα να έχει σαν πρώτο του στόχο την επιβίωση και να ξεχνάει όλα τα άλλα. Εδώ, έχουμε κατέβασμα των ορίων της ηθικής.

Υπάρχουν πολλά είδη μυστικών πρακτόρων που δρούν ανενόχλητα στην Ελληνική κοινωνία, στην οποία η ελεύθερη άποψη οριοθετήθηκε με νόμο αντί με αυστηροποίηση στις ποινές για τις πράξεις (και για όλους) και κατάντησε "γραφικότητα" ή "καταγγελία" απο τους νοθευμένους πολιτικούς.

Χριστός Ανέστη και Καλά Μπάνια με selfies...

Υ. Για τη σύμβαση της Θεσσαλονίκης θα μιλήσω σε άλλο άρθρο. Το λέω για να μη πάει το μυαλό σας σε κάτι στραβό. Το πρόβλημα δεν είναι πάντως στο Κινέζο.

http://zcode-gr.blogspot.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *