επικαιρότητα

Όπεν Ανδρών Ροδιακού


Απο την Τετάρτη 3 Μαΐου εως την Κυριακή 7 στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Καρακόνερο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αγώνες τένις υψηλού επιπέδου απο τους καλύτερους Έλληνες αθλητές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό ενώ οι αγωνες μονών και διπλών θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το πρωί με τους τελικούς.

Οι κορυφαίοι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Πανελλαδικό Οπεν Ανδρών

1. Μετά από την επιτυχημένη του παρουσία στο Challenger Aegean Tennis Cup το 2009 με τους Grigor Dimitrov, Dastin Brown, Dudi Sela, Ο Ted Αγγελίνος επιστρέφει στα ίδια γήπεδα αυτή τη φορά αγωνιζόμενος για την διάδοση του αθληματος και στο νησί μας τιμώντας τους διοργανωτές του Rhodes Open .

2. Χάρης Καπογιαννης ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης αυτή την εποχή ερχόμενος απο νίκη επι της Αρμενίας στο Davis cup στη Σόφια και τη μεγαλύτερη βαθμολογία φαίνεται να είναι το φαβορί .

3. Γεμουχίδης Πάρις
Επαγγελματίας ATP παίκτης κοντά στο 500 κόσμου στα μόνα και στο 300 στα δίπλα έχει ένα μοναδικό ρεκόρ καθως ως junior είναι ο μοναδικός τενίστας που κατάφερε απο τα προκριματικά να φθάσει στον τελικό του διάσημου Orange Bowl .

4. Καπίρης Σταμάτης επίσης πολυ φορμαρισμένος παίκτης που θα βρεθεί απο συμπαίκτης στην Εθνική Ελλαδος με τον Καπογιαννη στην ομάδα του Davis cup αντίπαλοι και διεκδικητές του τίτλου.

5. Κόκοτας Νίκος δυνατός ATP αθλητής με πολλές επιτυχίες στα junior. 


tennis24

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα