ροή ειδήσεων

Άγριο επεισόδιο στη Βουλή - ο Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά του Δένδια



Πρωτοφανές επεισόδιο διαδραματίστηκε το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κασιδιάρης, λίγο μετά την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο φέρεται να χειροδίκησε εναντίον του Νίκου Δένδια όταν ο δεύτερος πέρασε απλώς μπροστά του την ώρα που μιλούσε. Αμέσως ακούστηκε ο Νίκος Δένδιας να αμύνεται και να φωνάζει έντονα, ενώ ακολούθησε πρωτοφανές πανδαιμόνιο! Βουλευτές όλων των κομμάτων περικύκλωσαν ως ασπίδα το Νίκο Δένδια ενώ ακολούθησε άγριο επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και υπολοίπων βουλευτών. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έριχναν νερά στο Νίκο Δένδια, ενώ από τα άνω δυτικά θεωρία παρακολουθούσαν όσα γίνονταν μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο της Αστυπάλαιας και των Σερρών.






Η ένταση συνεχίστηκε καθώς οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα.

Ο Μάκης Βορίδης ζήτησε εκ μέρους της ΝΔ την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη διαδικασία. "Να αποβληθούν από το σύνολο των συνεδριάσεων των επιτροπών και να εξεταστεί και από την Ολομέλεια, το Κοινοβούλιο πρέπει να προστατέψει το κύρος του", είπε ο κ. Βορίδης.

Οι πόρτες της Ολομέλειας όπου διεξάγεται η συζήτηση για τα μέτρα των 4,9 δισ. έκλεισαν για τους δημοσιογράφους, ενώ η πρόσβαση απεκλείσθη ακόμα και στα θεωρεία!

Μετά το άγριο επεισόδιο, όλα τα κόμματα καταδίκασαν τη χειροδικία κατά του κ. Δένδια, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Μ. Μπαλαούρας ζήτησε να γίνει πρόταση μομφής κατά του βουλευτή της ΧΑ και να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλ. Κασιδιάρης μετά το επεισόδιο βγήκε από την αίθουσα βρίζοντας το Ν. Δένδια.

Δεκτή από τη Βουλή η πρόταση μομφής εναντίον της ΚΟ της Χρυσής Αυγής

Εν τω μεταξύ δεκτή έκανε το Σώμα την πρόταση μομφής εναντίον της ΚΟ της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των επιτροπών.

Πλήρης καταδίκη από τους Βουλευτές

"Ένας βουλευτής της ΧΑ χειροδικεί μέσα στο Σώμα, συμπεριφορά απαράδεκτη στα κοινοβουλευτικά ήθη. Δεν αρκεί η μομφή. Η σημερινή ενέργεια εξευτελίζει το Σώμα", ανέφερε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος και ζήτησε να εξειδικευθεί η μομφή γιατί δεν μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνεχίσει να μπαίνει στην αίθουσα.

Το ΚΚΕ με την σειρά του καταδίκασε τη φασιστική και τραμπούκικη επίθεση, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

"Ήταν ακραία η πράξη του κ. Κασιδιάρη, να είναι δραστική η απόφαση της Βουλής", ανέφερε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ, για την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια.

Για φασιστικές αντιδημοκρατικές συμπεριφορές έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι της Ένωσης Κεντρώων και του Ποταμιού.

"Απερίφραστα πρέπει να καταδικάσει η βουλή την συμπεριφορά του κ. Κασιδιάρη", τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων καλώντας το προεδρείο της Ολομέλειας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, μίλησε για "εικόνες ντροπής" και χαρακτήρισε "λεκέ, του Κοινοβουλίου", τη χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια.

Απόπειρα αποπροσανατολισμού "βλέπει" ο Άδ. Γεωργιάδης

Σε απόπειρα αποπροσανατολισμού από τη συζήτηση για τα μέτρα και τις πρόνοιες της συμφωνίας που συζητούνται στη Βουλή απέδωσε την επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη εντός της Ολομέλειας εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο, μιλώντας στον Σκάι, για "κρυφή συμμαχία" Χρυσής Αυγής, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/5/17 20:26

    Ελπίζω σύντομα αυτοί τα ναζιστικά σκουλήκια να φάνε επιτέλους ένα κάρο ξύλο όπως τους αξίζει !
    Δεν είναι κατάσταση αυτή δέκα αγριόπουστα να χτυπάνε τους ανυπεράσπιστους ακόμα και ο Διάλος να είναι ο άλλος ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΣΚΑΤΟΝΑΖΙΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/17 13:42

    Η "χειροδικία" πότε ακριβώς έγινε;;;;
    Πόσο μάζες είστε!! Ό,τι θέλουν σας κάνουν τα κανάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *