ροή ειδήσεων

Survivor: Τίποτα σίγουρο για τον τελικό - Εξετάζεται νέα τοποθεσία και ημερομηνίαΜέχρι σήμερα είχαμε μείνει στο ότι ο τελικός του Survivor θα γίνει κατά 99% στη Ρόδο την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Όμως, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διαρρέουν συνεχώς, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όπως ανέφερε μάλιστα η δημοσιογράφος της εκπομπής «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV Βαλεντίνη Ράντη, αναμένεται χρονική «μετάθεση» του, καθώς η παραγωγή προσπαθεί να κερδίσει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο.
«Γνωρίζαμε ότι ο τελικός θα γίνει 26-27 Ιουνίου. Οι δικές μας πληροφορίες, πιο πρόσφατες, λένε ότι ο τελικός θα μετακινηθεί κατά πάσα πιθανότατα μία εβδομάδα αργότερα και πιο πιθανή ημερομηνία είναι 2α Ιουλίου. [...] Προφανώς, θέλουν να καλύψουν κι άλλο τηλεοπτικό χρόνο. Ήδη βλέπουμε ότι αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει αποχώρηση, όποτε πάμε μία εβδομάδα πίσω. Θα είναι δύο βραδιές που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά, ο ημιτελικός και ο τελικός», επεσήμανε.

Εντωμεταξύ, κατά τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, γίνονται συζητήσεις με την παραγωγή για τη Ρόδο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το kalloninews, οι υπεύθυνοι έχουν επισκεφθεί και τη Λέσβο και συγκεκριμένα τη Σκάλα Καλλονής για να διαπιστώσουν αν γίνεται να φιλοξενηθούν πάνω από 200 άτομα για τουλάχιστον 5 ημέρες. Οι σχετικές κουβέντες των Τούρκων με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τους ξενοδόχους της Σκάλας έγιναν την περασμένη Πέμπτη.


Πάντως, δεν είναι απίθανο ο τελικός να διεξαχθεί στη Σκάλα Καλλονής καθότι η παραλία διαθέτει το απαιτούμενο πλάτος και ρηχά νερά (θυμίζουμε ότι στην ίδια περιοχή υπάρχει πασίγνωστος υδροβιότοπος και αλυκές-.

Μία ακόμη επίσης επιλογή αποτελεί και η απέραντη παραλία του Χρούσου στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, απλά παρουσιάζει θέμα προσβασιμότητας.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε