ροή ειδήσεων

Αποκαλυπτικά τα στατιστικά στο Survivor - Καλύτεροι και χειρότεροι


Όσο το Survivor πλησιάζει στο grande finale για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, τα στατιστικά νικών των παικτών δείχνουν ξεκάθαρα ποιοι ξεχωρίζουν αγωνιστικά ανάμεσα σε διασήμους και μαχητές.
Διάσημοι και μαχητές τα δίνουν όλα κάθε φορά στον αγωνιστικό στίβο, διεκδικώντας έπαθλα φαγητού, επικοινωνίας και ασυλίας. Τα στατιστικά είναι αποκαλυπτικά για τους πιο δυνατούς παίκτες των δύο ομάδων, καθώς δείχνουν την πορεία τους σε όλη τη διάρκεια του Survivor.

Οι πιο δυνατοί έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό από τις δύο ομάδες, με το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο να οδηγεί την κούρσα με 95 νίκες σε 156 αγώνες και ποσοστό νικών 60,9%. Στη δεύτερη θέση έρχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 96 νίκες σε 163 αγωνίσματα και στην τρίτη θέση ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με 83 νίκες σε 143 αγωνίσματα.

Ακολουθούν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 84 νίκες σε 151 αγωνίσματα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 82 νίκες σε 154 αγωνίσματα, ο Γιώργος Χρανιώτης με 63 νίκες σε 135 αγωνίσματα, η Σάρα Εσκενάζυ με 71 νίκες σε 155 αγωνίσματα, ο Κώστας Κοκκινάκης με 45 νίκες σε 106 αγωνίσματα, ο Γιάννης Σπαλιάρας με 32 νίκες σε 85 αγωνίσματα και ο Μπο με 34 νίκες σε 96 αγωνίσματα.

Σχόλια

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε