ροή ειδήσεων

To Spiegel υμνεί την Ελλάδα



Διθυραμβικά σχόλια φιλοξενεί το γερμανικό «Spiegel», προβάλλοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

«O oυρανός σου, η θάλασσά σου, ο πολιτισμός σου, αχ Ελλάδα! Και εφέτος το γαλάζιο και το λευκό θα ενθουσιάσει και πάλι τα εκατομμύρια των επισκεπτών σου. Εδώ, ξεκινά το ταξίδι για τα ωραιότερα νησιά, τα ήσυχα χωριά και τις ιδιαίτερες τοποθεσίες της» γράφει το γερμανικό περιοδικό σε έναν ταξιδιωτικό ύμνο για τη χώρα μας.

«Γνωριζόμαστε εδώ και καιρό και υπάρχει συμπάθεια. Και εφέτος θα πάνε στην Ελλάδα οι τουρίστες, με γεμάτες τις αποσκευές τους με καλοκαιρινά. Τι μεγάλη και ακλόνητη αγάπη για διακοπές! Τρία εκατομμύρια Γερμανοί θα ταξιδέψουν εφέτος στην Ελλάδα, ένα εκατομμύριο περισσότεροι από πέρυσι. Κάτι που δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχει χώρος και για σας!» σημειώνει το «Spiegel», παροτρύνοντας κι άλλους να σπεύσουν να κάνουν κράτηση για τη χώρα μας.

«Συγκεντρώσαμε από το αρχείο μας ορισμένα άρθρα, τα οποία όχι μόνο θα σας δείξουν τον δρόμο προς τα ελληνικά νησιά, αλλά και προς τα ήσυχα ορεινά χωριά. Ελάτε μαζί μας στην πιο διάσημη παραλία της Ρόδου και κοιτάξτε πώς αναδύεται από τη θάλασσα η Σαντορίνη. Και μην ξεχάσετε να αναζητήσετε το ντελικατέσεν / πολυτελές έδεσμα αβγοτάραχο» επισημαίνει το Spiegel, το οποίο παραπέμπει, μέσω link, σε επιλεγμένα άρθρα του με υπέροχες φωτογραφίες, προκειμένου να βοηθήσει τους αναγνώστες του να επιλέξουν προορισμό στην «παντοτινή αγαπημένη» τους Ελλάδα.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *