ροή ειδήσεων

Η TUI βράβευσε 38 ξενοδοχεία στη Ρόδο -Αναμένει 11% αύξηση τουρισμού στην Ελλάδα



Βραβεία σε 38 ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου που ξεχώρισαν, όσον αφορά στις εγκαταστάσεις, το περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει και την παροχή υπηρεσιών απένειμε, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του νησιού, η TUI Nordic.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε πως η TUI Nordic, προβλέπει 11% αύξηση στο τουριστικό ρεύμα για τη χώρα μας το 2017 από τις χώρες που εκπροσωπεί και ειδικότερα, στη Ρόδο το καλοκαίρι του 2017 αναμένεται να έρθουν από πάνω από 120 χιλιάδες τουρίστες.



Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και το πώς βλέπουν οι τουρίστες που διακινεί, το νησί και τα ξενοδοχεία του.



Συγκεκριμένα, όσο αφορά στο δείκτη NPS (Net Promoter Score), που έχει να κάνει με το κατά πόσον οι επισκέπτες συστήνουν τον προορισμό και το ξενοδοχείο όταν επιστρέφουν στις χώρες τους, η Ρόδος παίρνει 33 πόντους, το οποίο θεωρείται αρκετά ικανοποιητικό.

Σε πολύ υψηλό ποσοστό όμως βρίσκεται και το λεγόμενο «hotel score», η βαθμολογία δηλαδή που βάζουν οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία του νησιού, αφού στην κλίμακα από 1 μέχρι 10, η Ρόδος συγκεντρώνει ποσοστό 8,19 το οποίο θεωρείται πολύ καλό αφού είναι πάνω από το μέσο όρο των υπολοίπων προορισμών που δραστηριοποιείται η TUI Nordic.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *