επικαιρότητα

Κώστας Μάτσης: Ένας συντοπίτης μας, "υπηρέτης" του τουρισμού του νησιού μας!Υπάρχουν πολλοί συντοπίτες μας, που αναμφίβολα προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο αρκετές υπηρεσίες στον τουρισμό. Ακόμη, κι ένας ξενοδοχοϋπάλληλος, ένας ταξιτζής, ένας καταστηματάρχης, και γενικότερα όλοι όσοι έρχονται σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες του νησιού μας, είναι εκείνοι που «εκπροσωπούν» τη Ρόδο, στα μάτια των χιλιάδων τουριστών.


Ένας απ΄ αυτούς, είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Τουρισμού Ρόδου, Κώστας Μάτσης, ο οποίος όχι μόνο συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά, στη συνέχεια, μεριμνά και τις προωθεί, είτε σε βίντεο, είτε σε φωτογραφίες σε αγγλικές και σουηδικές εφημερίδες στοχεύοντας στην περαιτέρω προβολή του νησιού μας στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, πριν από μερικές ημέρες ενώ ταξίδευε για Αγγλία, πήρε το μικρόφωνο του αεροπλάνου και ευχαρίστησε τους επιβάτες γιατί επέλεξαν το νησί μας να περάσουν τις διακοπές τους!..

Και δεν είναι μόνο αυτό. Βρίσκεται πάντα δίπλα σ΄ όλους εκείνους τους ξένους που χρειάζονται κάποια βοήθεια, ή κάποια πληροφορία, αδιαφορώντας αν αυτό αποτελεί αιτία για ν΄ αφήνει «στην άκρη», τις προσωπικές του εργασίες, αψηφώντας χρόνο και χρήμα.


Κι ακόμη, στην οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει, (Ταβέρνα «Πήγασος», λίγο πριν το ξενοδοχείο Blue Bay), προσπαθεί μ΄ ένα δικό του τρόπο, να ψυχαγωγεί τους πελάτες του, και να τους χαρίζει λίγο χαμόγελο.


Σίγουρα, λοιπόν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο συντοπίτη μας, Κώστα Μάτση, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Τουρισμού Ρόδου, που θα μπορούσε ν΄ αποτελέσει ένα παράδειγμα προς μίμηση, στα τουριστικά θέματα του νησιού μας.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα