ροή ειδήσεων

Ανέλαβε την Ρόδο ο Ανδράλας



Την πρόσληψη του Πάρη Ανδράλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα την Τρίτη (6/5) η διοίκηση της Ρόδου.



Προπονητής της Ρόδου και με τη βούλα, είναι πλέον ο Πάρης Ανδράλας.

Ο παλαίμαχος άσος της Προοδευτικής, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανιωνίου, την περυσινή σεζόν ανέλαβε τους «βυσσινί» τους οποίους και οδήγησε στην κατάκτηση της έκτης θέσης, βρισκόταν σε συζητήσεις με την διοίκηση των Δωδεκανήσιων προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ελαφιών».

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές ο νεαρός κόουτς, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των Ροδιτών, στον πάγκο των οποίων θα βρίσκεται από την νέα αγωνιστική περίοδο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Ο νέος τεχνικός της ομάδας γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1978, υπήρξε για πολλά χρόνια εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ομάδων που αγωνίστηκαν στις εθνικές κατηγορίες, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο εργάστηκε με επιτυχία ως πρώτος προπονητής της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *