επικαιρότητα

Τραυματισμός και διάσωση τουρίστριας στα ΚολύμπιαΆσχημη εξέλιξη είχε η εκδρομή μιας Τσέχας τουρίστριας, η οπόια αποφάσισε να πάει για πεζοπορία στα Κολύμπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news12 , η 45χρονη Χάνα Ντουμάνσκα, γεννημένη στις 3 Μαίου 1972 από την Τσεχία, ξεκίνησε μαζί με μια φίλη της να εξερευνήσουν περπατώντας την περιοχή στα Κολύμπια, αλλά κάποια στιγμή στην προσπάθεια της να ανέβει στο βουνό, γλίστρησε και τραυματίστηκε.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ κι αφού κατάφεραν να φτάσουν στην τουρίστρια, στην συνέχεια την έδεσαν και την κατέβασαν με ασφάλεια από το βουνό.

Περισσότερες πληροφορίες δεν είναι ακόμα γνωστές για το συμβάν, πέρα από το γεγονός ότι η 45χρονη νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

https://news12.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης