ροή ειδήσεων

Survivor ανατροπή: Ούτε Ρόδος, ούτε Κεφαλονιά! Εκεί θα γίνει ο μεγάλος τελικός και θα ενθουσιάσει τους φαν του ριάλιτι!



Κατάφερε να μπερδέψει τους πάντες ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι με την ξαφνική ιδέα του να διοργανώσει 24ωρη ψηφοφορία - δημοψήφισμα για τη δημοφιλία των εναπομεινάντων 9 παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Η ψηφοφορία θα γίνει μετά από ειδικό συμβούλιο στο νησί στο επεισόδιο τη Κυριακής και όπως ανακοίνωσε, κάπως μπερδεμένος ακόμα και ο ίδιος ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης, θα διαρκέσει έως την άλλη μέρα το βράδυ.

H ψηφοφορία δίνει μεν νέο ενδιαφέρον, σε ένα παιχνίδι από το οποίο έχουν αποχωρήσει ενδιαφέροντες παίκτες και γι' αυτό αναζητά διαρκώς τρόπους να... «γαργαλήσει» το κοινό, ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές, ούτε σίγουρο εάν πρόκειται για την καλύτερη μέθοδο «αξιολόγησης» των συμμετεχόντων.





Ως γνωστόν, με βάση τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας και ανάλογα με τα ποσοστά που θα πάρει κάθε παίκτης θα γίνονται από τούδε και στο εξής οι αποχωρήσεις, σε συνδυασμό όμως και με τις διεργασίες εντός του παιχνιδιού. Θα γίνονται δηλαδή κανονικά οι ομαδικοί αγώνες ασυλίας και όποια ομάδα χάσει θα μπει στη διαδικασία της ατομικής ασυλίας, από την οποία ένας παίκτης θα κερδίσει το δικαίωμα να μην τεθεί στην κρίση του κοινού, αλλά να υποδείξει έναν συμπαίκτη του για να τον στείλει στον... τάκο. Παράλληλα θα γίνει και η μυστική ψηφοφορία εντός της ομάδας για να επιλεγεί ο δεύτερος παίκτης για την αποχώρηση.

Για παράδειγμα όλα αυτά θα γίνουν κανονικά στο επεισόδιο της Δευτέρας. Με το νέο σύστημα όμως και αφού στο μεταξύ θα έχει βγει η λίστα με τις προτιμήσεις του κοινού για όλους τους παίκτες, δεν θα γίνει η καθιερωμένη μέχρι τώρα ψηφοφορία μισής ώρας το βράδυ των προτάσεων για την αποχώρηση. Με βάση τη λίστα, από τους δύο υποψήφιους για αποχώρηση, θα κουνήσει μαντίλι εκείνος που ΄χει το μικρότερο ποσοστό. Εάν, υποτεθίστω, προταθούν από την ψηφοφορία και τον παίκτη της ατομικής ασυλίας ο Χρανιώτης και η Ευρυδίκη (λέμε τώρα, αφού η αθλητικογράφος όλο κάτι γίνεται και γλιτώνει τη... σέντρα), τότε θα αποχωρήσει αυτόματα εκείνος που θα έχει καταταγεί χαμηλότερα στη λίστα της 24ωρης ψηφοφορίας.

Αυτό θα συνεχιστεί, λέει ο Ατζούν, έως ότου μείνουν τέσσερις παίκτες και πάμε στα ημιτελικά και μετά στον τελικό - αυτή η φάση του παιχνιδιού θα γίνει οριστικά στην Αθήνα, σύμφωνα με τα σχέδια της παραγωγής, αφού η Ρόδος τέτοιον καιρό κρίθηκε υπερβολικά ακριβή, ακόμη και για το πιο προσοδοφόρο τηλεοπτικό προϊόν της χρονιάς - δεν είναι κάνα κορόιδο ο Τούρκος να πληρώνει πολλά χρήματα, όταν έχει πιο φθηνές και καλές λύσεις. Αν δεν σκεφτόταν έτσι, θα την είχε πάθει όπως η Ελλάδα, που χρεοκόπησε.

Το πρόβλημα που απασχολεί όλους όμως με την ψηφοφορία "φιξ" είναι ότι πρόκειται για μία ανελαστική διαδικασία, κατά την οποία οι τηλεθεατές αποφασίζουν από τώρα για αποχωρήσεις που θα γίνουν εβδομάδες μετά. Για παράδειγμα ένας τηλεθεατής θα ψηφίσει τώρα και θα προτιμήσει, ας πούμε τον Χανιώτη, προφανώς επειδή έχει χιούμορ - ο τηλεθεατής, όχι ο Χρανιώτης!




Μπορεί όμως την άλλη εβδομάδα να μείνει δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του Χρανιώτη ή τις αγωνιστικές του επιδόσεις (καθόλου περίεργο) και να θέλει τη δική του αποχώρηση, αντί του συνυποψηφίου του. Με το νέο σύστημα ψηφοφορίας δεν θα μπορεί να αλλάξει όμως απόφαση, αλλά θα μετρήσει η ψήφος που έδωσε μέρες πριν - την ερχόμενη Κυριακή. Αν μία επιλογή του ψηφοφόρου δηλαδή βγει κακή, θα αναγκαστεί να ζήσει με αυτή για καιρό. Όπως ακριβώς γίνεται και με τις βουλευτικές εκλογές περίπου. Ψηφίζουμε μία ωραία Κυριακή ανυποψίαστοι και παρασυρμένοι από την ελπίδα και τις υποσχέσεις, και μετά, πριν περάσει λίγος καιρός έχουμε διαψευστεί και μετανιώνουμε, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτό σχεδόν μία τετραετία.

Κάποιοι λένε ότι ο Ατζούν μπορεί να κάνει μετατροπές στο νέο σύστημα, εάν στο ενδιάμεσο δει ότι δεν δουλεύει καλά το πράγμα. Στην παρούσα φάση πάντως θα δοθεί η δυνατότητα στους τηλεθεατές να εκφραστούν. Πάντως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα μείνουν μυστικά και στη διάθεση μόνο της παραγωγής.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

  1. Ε καλά το περίμενα. Στη Αθήνα θα γίνει ο τελικός του Survivor. Τι πρωτότυπο.. Σιγά μην αφήνανε κάποιο μέρος μακριά απο το τρίγωνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κυκλάδες και Κρήτη να γίνει κάτι.....
    Ρόδος? πες αυτή δεν έχει δωμάτια γιατί γίνεται χαμός... Λέσβος? που είχε θέμα και τώρα ξαναπαίρνει τα πάνω της και θα ήταν καλή ευκαιρία για προβολή? Θράκη? που την έχουνε γραμμένη και πρότεινε ο παραγωγός εκεί?. Κεφαλλονιά? κάτι? Αλλά ναι η πρόφαση του όλα μακριά, όλα έτσι , εκεί αλλιώς.....
    Δεν ξέρουμε τι μ....όπ..να είναι οι Έλληνες, τώρα θα το μάθουμε? Ναι ξέρω ξέρω οι πολιτικοί και οι <>έχθροί φταίνε πάλι.... ο Σόιμπλε και ο Τσίρπας και οι περιφέρειες και ολοι αυτοί που βρίζετε καθημερινά έδωσαν εντολή να γίνει στη Αθήνα, όχι παράγοντες απλοί εκ των Αθηνών που δουλεύουν στη Εκπομπή 🤣🤣🤣🤣 Και βέβαια η Αθήνα έχει μαγικά σκηνικά σαν τον 'Αγιο Δομίνικο για να το κάνει, ναι ναι κατάλληλο μέρος. 🤣😄🙃🤣😄🙃🤣
    Συνεχίστε έτσι να ανθελληνίζετε κόσμο σαν λαός και θα δείτε για πόσο καιρό θα μένει η χώρα στα καλά της (γιατί είναι ακόμη, τίποτα δεν έχει συμβεί.). Απορώ πως υπάρχει ακόμη κόσμος στη παραμεθόριο που ασχολείται με της Ελλάδος τις π..π..ριές και ειδικά για Ρόδο που τους ταίζει κιόλας με δισεκατομύρια... Αλλά ναι η πλύση εγκεφάλου περί εθνών κάνει καλή δουλειά. ;)
    Και μια γνώμη μου που θα σας πονέσει πολύ. Ευτυχώς που οι πολιτικοί δεν είναι και τόσο μ...κ..ς όσο ο λαος. Αλλιώς θα είμασταν ήδη σε πόλεμο και εμφύλιο και εθνικό... Για να φτάσετε το επίπεδο των πολιτικών, σαν άνθρωποι και σαν λαός θέλετε αναμορφωτήριο αρχικά και βλέπουμε.... Αν ήταν πραγματικά ανθέλληνες και άχρηστοι οι πολιτικοί έσω και έξω, και είχαμε μια κυβέρνηση με τα μυαλά του λαού, θα είχαμε γίνει μπουρλόυτο εδώ κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *