επικαιρότητα

Πενήντα πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη την ΕλλάδαΥπό έλεγχο τέθηκε η τελευταία μέχρι στιγμής φωτιά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η πυροσβεστική σε δασική έκταση στην περιοχή Κόμιτο του δήμου Καρύστου στην Ευβοία.

Η δασική πυρκαγιά στο Πικέρμι Αττικής είναι οριοθετημένο, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 8 οχήματα 10 άτομα πεζοπόρου τμήματος, 16 εθελοντές και 8 οχήματα ΟΤΑ.

Παράλληλα, η δεύτερη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην ίδια περιοχή πίσω από ξενοδοχείο, είναι οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 18 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 7 οχήματα, 16 εθελοντές και 8 οχήματα ΟΤΑ.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, στις 17:55 σε δασική έκταση στην περιοχή Κορυσχάδες Καρπενησίου είναι οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 5 οχήματα.

Οριοθετημένη χωρίς ενεργό μέτωπο είναι και η φωτιά στην περιοχή Αμελάντες στην Αγία Άννα Ευβοίας και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν περίπου 50 πυρκαγιές από τις οποίες οι 39 ήταν δασικές και οι περισσότερες τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.

Σημειώνεται ότι προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς (Δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Αργολίδας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Ευβοίας, καθώς και για τη Χίο και τη Μυτιλήνη, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς.

Τέλος, παραμένει ο υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (Δείκτης 3) για τους νομούς Έβρου, Φθιώτιδας, Αχαΐας, Ηλείας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Σάμου, και για τα νησιά Κρήτη, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Λήμνος, Σκιάθο, Σκόπελος, Αλόννησος και Σκύρος.

Σχόλια

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης