επικαιρότητα

Σοβαρός τραυματισμός 46χρονου στην Κάλυμνο που δέχθηκε επίθεση από ΕλληνοαμερικανόΣοβαρός τραυματισμός 46χρονου στην Κάλυμνο που δέχθηκε επίθεση από έναν Ελληνοαμερικανό της ίδιας ηλικίας που διαμένει στο νησί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr, ο δράστης χθες Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 βραδινές ώρες, στην περιοχή Αγίου Νικολάου όπου διαμένει, δημιούργησε επεισόδιο με ηλικιωμένη γυναίκα καθώς και με περιοίκους με ύβρεις, άσκηση βίας και απειλές.

Ενημερώθηκε ο 46χρονος, που είναι ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή Αγίου Νικολάου, από συγγενικό του πρόσωπο για το επεισόδιο και έσπευσε επιτόπου. Προσπάθησε να κάνει συστάσεις στο δράστη, ο οποίος του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο και ρίχνοντας τον στο έδαφος προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου και σήμερα υποβάλλεται σε εγχείρηση για αποκατάσταση κατάγματος του ισχίου που έχει υποστεί.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΑΤ Καλύμνου που αναζήτησε το δράστη τον οποίο και εντόπισε και συνέλαβε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα