επικαιρότητα

Ξάφριζε οχήματα λουόμενων σε παραλία της ΡόδουΕπιασαν στα πράσα τον 35χρονο Έλληνα που είχε διαρρήξει τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα μέσα στον ΙούνιοΤέλος στις ανησυχίες των παραθεριστών και των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, που πήγαιναν στις παραλίες της περιοχής για να γλιτώσουν τον καύσωνα και έπεφταν θύματα κλοπής, έβαλαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συλλαμβάνοντας τον «ποντικό» που παραβίαζε τα οχήματά τους.

Για να τον εντοπίσουν, προσποιήθηκαν τους… λουόμενους αλλά είχαν τα μάτια τους δεκατέσσερα στους χώρους στάθμευσης κοντά σε παραλίες και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής, όπου δρούσε ο άγνωστος –τότε- διαρρήκτης. Έτσι, έπιασαν στα πράσα τον 35χρονο Έλληνα που είχε διαρρήξει τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα μέσα στον Ιούνιο.

Στη συνέχεια, ανακάλυψαν την κρυψώνα όπου φύλαγε την πλούσια λεία του και βρήκαν μέσα 975 ευρώ, κάρτες ανάληψης, ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου και προσωπικά έγγραφα που θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ συνήθεια. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του συνεχίζεται.

protothema

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης