ροή ειδήσεων

Ξάφριζε οχήματα λουόμενων σε παραλία της Ρόδου



Επιασαν στα πράσα τον 35χρονο Έλληνα που είχε διαρρήξει τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα μέσα στον ΙούνιοΤέλος στις ανησυχίες των παραθεριστών και των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, που πήγαιναν στις παραλίες της περιοχής για να γλιτώσουν τον καύσωνα και έπεφταν θύματα κλοπής, έβαλαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συλλαμβάνοντας τον «ποντικό» που παραβίαζε τα οχήματά τους.

Για να τον εντοπίσουν, προσποιήθηκαν τους… λουόμενους αλλά είχαν τα μάτια τους δεκατέσσερα στους χώρους στάθμευσης κοντά σε παραλίες και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής, όπου δρούσε ο άγνωστος –τότε- διαρρήκτης. Έτσι, έπιασαν στα πράσα τον 35χρονο Έλληνα που είχε διαρρήξει τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα μέσα στον Ιούνιο.

Στη συνέχεια, ανακάλυψαν την κρυψώνα όπου φύλαγε την πλούσια λεία του και βρήκαν μέσα 975 ευρώ, κάρτες ανάληψης, ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου και προσωπικά έγγραφα που θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ συνήθεια. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του συνεχίζεται.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *