επικαιρότητα

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – «Αν συμβεί κάτι στην οικογένειά μου θα είσαι ηθικός αυτουργός»Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναλύοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας στην συνέχεια κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πετάει την μπάλλα στην εξέδρα.

Απαντώντας στην κατηγορία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι χρησιμοποιεί τα ελικόπτερα ως χόμπι, ο κ. Καμμένος απάντησε αναλύοντας τον κανονισμό που υπάρχει και γιατί πετάει στην θέση του συγκυβερνήτη. Είπε ακόμα ότι το έκαναν και άλλοι στο παρελθόν και είπε επίσης: ναι, χρησιμοποιώ τα μέσα για να είμαστε κοντά στους στρατεύσιμους. Μένουμε στα στρατόπεδα, μένουμε στα πλοία και συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο κι αν αυτό σας ενοχλεί.

Για την αναφορά στο παιδί του και την ανάρτηση στο twitter είπε: «Η ΝΔ από κοινού ενεργεί με στόχο τα παιδιά μου. Η εφημερίδα «Γαύρος» εγραψε ότι εγώ και τα παιδιά μου θα αρχίσουμε να ζούμε τον εφιάλτη μας. Αυτή είναι η πρακτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Οτιδήποτε συμβεί σ΄εμένα και στην οικογένειά μου θα είστε ηθικοί αυτουργοί».

Για τον Γιαννουσάκη

«Θα σας πω ακριβώς τον διάλογο που είχα. Ενημερώθηκα από τον δημοσιογράφο Τριανταφυλλόπουλο. Ο Γιαννουσάκης επιβεβαίωσε την εμπλοκή του Ευάγγελου Μαρινάκη στην υπόθεση που αφορά το Noor1. Κατά λέξη ο ίδιος ο ισοβίτης επαναλαμβάνει και επιβεβαιώνει την εμπλοκή του συγκεκριμένου επχιειρηματία. «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης γνώριζε από την πρώτη στιγμή την εμπλοκή του Κοτσώνη στο Noor1″. Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιούνιο του 2015 να τα πει αυτά;», είπε ο κ. Καμμένος.

«Αυτές οι συγκεκριμένες καταθέσει είναι από τον Ιούνιο του 2015 και αυτές τις καταθέσεις μου επανέλαβε ο ισοβίτης. Ο ίδιος λέει ότι ούτε τον ξέρει ούτε θέλει να τον γνωρίσει τον Μαρινάκη. Δεν γνωρίζω την εισαγγελέα», είπε ο κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα ότι και ο αδελφός του να ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά και βουλευτής του κόμματός του να ήταν θα τον κατήγγειλε. «Ο σύζυγος της Αλεξίας Μπακογιάννη ο κ. Παπαδόπουλος εργάζεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πιστόλι του. Τα παίρνει στα ίσα», είπε ακόμα.

Απαντώντας στην Φώφη Γεννηματά, είπε: «Όταν φωτογραφίζεσαι εν μέσω δυο προέδρων του Γεωργίου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη την επομένη έρευνας που λέει ότι βρέθηκε εμβασμα, τους καλύπτεις ή δεν τους καλύπτεις;»

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης