επικαιρότητα

Ρόδος: μπλόκο στον πιστολέρο τραγουδιστήΑπό την
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Προσωρινή διαταγή εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη εξέδωσε το Πρωτοδικείο Ρόδου, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η 38χρονη πρώην σύζυγός του για τα ενδοοικογενειακά επεισόδια με πυροβολισμούς που είχαν σημειωθεί την 15η, 16η και 18η Ιουνίου, έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της διαταγής, απαγορεύτηκε στον 42χρονο (που ζει πλέον μόνιμα στη Ρόδο) να προσβάλει την προσωπικότητα της εν διαστάσει συζύγου του εξαπολύοντας βρισιές και απειλές, καθώς και να της προκαλέσει σωματικές βλάβες ή κακώσεις. Επίσης, του απαγορεύτηκε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της, είτε από κοντά είτε από το τηλέφωνο ή το ίντερνετ, εκτός από τις επαφές που θα πρέπει να έχουν αναγκαστικά για να βλέπει ο τραγουδιστής τα παιδιά του και να συζητούν για θέματα υγείας τους. Δεν πρέπει, επίσης, να πλησιάζει οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο της 38χρονης, ενώ με την ίδια διαταγή ανατίθεται (προσωρινά) στη μητέρα τους η επιμέλεια των δύο παιδιών. Η προσωρινή διαταγή έχει διάρκεια έως τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, που προσδιορίστηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου του 2017.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η αντιδικία με την εν διαστάσει σύζυγό του λύθηκε σε ομαλό κλίμα προχθές στο δικαστικό μέγαρο, όπου συναντήθηκαν οι δύο πλευρές με τους δικηγόρους τους. Ο δικηγόρος του Στέλιος Κιουρτζής επιβεβαίωσε στην «Espresso» τα λεγόμενα του πελάτη του: «Συνομολογήσαμε και συμφωνήσαμε κάποια πράγματα. Το θέμα είναι ότι η προσωρινή διαταγή δεν εκδικάστηκε υπό την έννοια της αντιδικίας. Εγώ με τον πελάτη μου και ο συνάδελφός μου με την πελάτισσά του και εν διαστάσει σύζυγο του κ. Δασκαλάκη συζητήσαμε κάποια θέματα και συμφωνήσαμε να τα πούμε στην πρόεδρο που εκδικάζει τα ασφαλιστικά, προκειμένου να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση. Συμφωνήσαμε το ζευγάρι να σέβονται ο ένας τον άλλον, να μην έχουν επικοινωνία μεταξύ τους πέραν των θεμάτων που αφορούν τα παιδιά, όπως θέματα υγείας, και να αποφεύγονται οι εντάσεις».

espressonews

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα