επικαιρότητα

Της έστελναν χασίς με courier στην ΚάλυμνοΌταν πήγε να παραλάβει το δέμα μια 41χρονη Ελληνίδα, την συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω Το δέμα που έφτασε στα γραφεία μιας εταιρείας ταχυμεταφορών στην Κάλυμνο και περιείχε τέσσερα ξύλινα κουτιά, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που διενεργούν καθημερινά ελέγχους στις εταιρείες courier μετά τα τελευταία κρούσματα αποστολής ναρκωτικών.

Όταν το άνοιξαν για να το ελέγξουν, διαπίστωσαν το ένα από αυτά τα κουτιά περιείχε 44 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι το έκλεισαν ξανά και έστησαν ενέδρα στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών, περιμένοντας τον παραλήπτη. Όταν πήγε να παραλάβει το δέμα μια 41χρονη Ελληνίδα, την συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της γυναίκας, όπου κατασχέθηκε και μια ακόμη μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Η 41χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, με κατηγορίες για αγορά και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, παρ’ όλο που η ίδια υποστηρίζει ότι της έστειλαν το χασίς για δική της χρήση, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του αποστολέα.

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα