επικαιρότητα

Survival: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει το Epsilon! - Ονόματα "έκπληξη"Ο Θέμης Μάλλης βρέθηκε στο πλατό του «Φτιάξε καφέ» και ανέλαβε να μιλήσει για το ριάλιτι που ετοιμάζει το Έψιλον, με τίτλο «Survival».

Είναι μια παραγωγή που γίνεται καλοκαίρι, και αυτό γίνεται σπάνια. Θα πρόκειται για το πρώτο ριάλιτι επιβίωσης που θα γυριστεί στην Ελλάδα. Το έπαθλο μπορεί και να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, και θα παίζεται την ώρα του παιχνιδιού. Τα Λιχαδονήσια αποτελούν μία από τις επικρατέστερες περιοχές, όπως και το Πρασονήσι στη Ρόδο, το ακατοίκητο νησάκι Αλιμνιά, μεταξύ Χάλκης και Ρόδου, καθώς και η Κουρούτα της Ηλείας.

Στο ριάλιτι θα συμμετέχουν δυο ομάδες, 10 παικτών η καθεμία. Η μία θα είναι επώνυμοι, κυρίως από τον χώρο του αθλητισμού και ολυμπιονίκες, και η δεύτερη άνθρωποι της διπλανής πόρτας.Οι δοκιμασίες θα περιλαμβάνουν ακόμη και πορείες σε μονόζυγα, πάνω στα οποία θα υπάρχουν φίδια! Ο Ηλίας Ψινάκης έχει δεχτεί κρούσεις για να παρουσιάσει το ριάλιτι. Τα άλλα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο Μίλτος Μακρίδης και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όσο για τους παίκτες, στους οποίους έχει γίνει κρούση να συμμετάσχουν; Πρόκειται για τους Πηγή Δεβετζή, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Αντώνης Βλοντάκης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Φραγκίσκος ΑΛβέρτης, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Ορέστη Τζιόβα, Κατερίνα Γερονικολού, Μέμο Μπεγνή, Βανέσα Αδαμοπούλου, Ήβη Αδάμου και Μαριάντα Πιερίδη, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Όλγα Φαρμάκη, ενώ πρόταση έχει δεχτεί ακόμη και ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ, μικρότερος γιος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου!

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή: youweekly.gr

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης