ροή ειδήσεων

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία των 6 Γεωργιανών που έκλεβαν σπίτια και αυτοκίνητα



Μετά από σχετική εισαγγελική εντολή η ΕΛ. ΑΣ. έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 6 Γεωργιανών, που είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση η οποία έκλεβε σπίτια και αυτοκίνητα.

Από το 2015, η εγκληματική ομάδα έκανε- με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά- κλοπές σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους και επιβατηγά οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από την έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις κλοπής.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμορία, διακεκριμένη κλοπή από δύο ή περισσότερους που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση, ληστρική κλοπή καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον συλληφθέντα στις 13-7-2017:
1. (επ) TSOTSILOLARI ή RIJAMADZE LASHAREISHVILI ή OVANOVI ή IVANOF ή BESIKI (ον) BESKI ή BESILI ή BESIKI ή AVTO ή AESENA ή PETRE ή PIOTR ή TSOTSILOLARI του AYTO και της MANANA , γεν. 1982 ή 1983 ή 1985 ή 1995 στη Γεωργία




και για τους μη συλληφθέντες:
2. (επ) DZAMUKASHVILI (ον) GIORGI του DIMITRIU και της MAIA , γεν. 1986 στην Γεωργία




3. (επ) AGASANIANI (ον) ALEXANDRE του VLADIMIR και της NANA , γεν. 1986 στην Γεωργία




4. (επ) NATADZE (ον) GIORGI του ZVIADI ή ZNIADI ή LVIADI ή KOBA και της OLIA γεν. 1999 στη Γεωργία ή στη Ρωσία




5. (επ) AKVAKHADZE ή APKHADZE ή ARXADZE ή APXADZE (ον) BEKA του ΙΑ ή TEMYAV και της GELA ή TENGO ή ΙΑ ή TEMURI γεν. 1990 στη Γεωργία




6. (επ) CRISTESAVICI ή CRISTESASVILI ή ORISTESAVILI ή ORISTESASVIL (ον) ILIA του GURAM ή GURHMI ή GURASMI και της ELENE , γεν. 1974 ή 1989 στη Γεωργία



ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/8/17 10:11

    Αποσυμφόρηση φυλακών ε...; 5 χρόνια να φάνε σε 1 χρόνο θα είναι έξω.. άσε που μπορεί να την κάνουν με την πρώτη άδεια σε λίγους μήνες και άντε Βρείτε τους αφού ρημάξουν και άλλους ανθρώπους. ... ο άνθρωπος που είναι σωστός και έντιμος πάντα θα είναι απροστάτευτος και εκτεθειμένος ...και δεν θα μπορεί ποτέ να βρει το δίκιο του .....και αυτό γιατί κάποιοι πρέπει πάντα να τρώνε με χρυσά κουταλια...σε βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας.Γιατι η αυτοδικία είναι έγκλημα....δηλαδη ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να διαφυλάξει την ζωή του και τη ζωή της οικογένειας του από τον διαρρήκτη διαπράττει έγκλημα.Κυριοι όλα τα νομικά συστήματα της Ευρώπης βασίστηκαν σε τρεις πυλώνες...το δικαίωμα της ζωής, το δικαίωμα της περιουσίας και το δικαίωμα της ελεύθερης λόγου και έκφρασης.. Στην εποχή μας εχου ν καταρρεύσει παντελώς αν δεις κάποιον σου κλέβει το αυτοκίνητο δεν έχεις δικαίωμα από το νόμο να υπερασπιστείς την περιουσία σου γιατί θα διαπράξει ποινικό αδίκημα.. .Επίσης αν σε αρχίσουν να σε κοπανάνε δεν μπορείς να αντιδράσεις.. .γιατι θα βρεθείς συνιπαιτιος και αν του κάνεις του επιτεθεμενου βαριά σωματική βλάβη η θανατηφόρα θα τον πληρώνεις μια ζωή και αυτόν και τα παιδιά του...και τέλος.. .Ελευθερία λογου και απόψεων ουσιαστικά ποτέ δεν υπήρχε...κανενας δεν μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψη του θα λογοκρίθει θα κατακρίθει θα θεωρηθεί ρατσιστής κτλ...δηλαδη αν πεις έναν αλήτη ...αλητη θα έχεις θέμα αλλά ακόμα και να μην έχεις θα γίνεις ο κακος το μαυρο πρόβατο.. .ο γραφικος...γιατι η πραγματικοτητα ειναι ασχημη και κανενας δεν θελει να βλεπει την ασχημια γιατί τον ενοχλεί.. .Αυτη είναι η προσωπική μου άποψη...αν κάποιος άλλος έχει κάποια διαφορετική άποψη θα χαρώ πολύ να την διαβάσω.. Γιατί μόνο με την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών προχωράει και αναπτύσσεται μια κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/17 23:14

      Αφήστε τα παιδιά Ελεύθερα τη δουλειά τους κάνουν σε λίγο θα τους βολέψει ο Τσίπρας στο Δημόσιο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *