ροή ειδήσεων

Ζευγάρι στη Ρόδο τα “έτσουζε” με... κλεμμένα ποτά!



Οι δυο Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Ρόδου, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες υπαλλήλων καταστημάτων από τα οποία είχαν κλέψει σε μια ημέρα συνολικά οκτώ φιάλες αλκοολούχων ποτώνΕντελώς... ασύμφορη οικονομικά ήταν η αδυναμία που είχαν στο αλκοόλ ένας 30χρονος και η 23χρονη σύντροφός του και, για να την ικανοποιούν ανέξοδα, φρόντιζαν να εξασφαλίζουν τα οινοπνευματώδη ποτά της αρεσκείας τους κλέβοντάς τα από τα σούπερ μάρκετ της Ρόδου!

Οι δυο Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Ρόδου, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες υπαλλήλων καταστημάτων από τα οποία είχαν κλέψει σε μια ημέρα συνολικά οκτώ φιάλες αλκοολούχων ποτών. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, όμως, διαπιστώθηκε ότι από την περασμένη Τρίτη ως την Πέμπτη είχαν κλέψει συνολικά 16 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 659,57, από διάφορα σούπερ μάρκετ στα οποία έμπαιναν ως πελάτες!

Τα κλεμμένα μπουκάλια με τα ποτά βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, κατασχέθηκαν και μέρος από αυτά αποδόθηκε στους υπευθύνους των καταστημάτων, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται από πού τα είχαν κλέψει. Ο 30χρονος και η 23χρονη οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

*** Τρία χρόνια μετά την λεηλασία των δωματίων ενός τουριστικού καταλύματος σε περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ταυτοποίησαν έναν 26χρονο Έλληνα ως τον δράστη που είχε κλέψει πλήθος τηλεοράσεις τον Οκτώβριο του 2014! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *