επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ» ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική απόφαση τουΓια πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δύο κόμματα ενώνονται για να εκλέξουν αρχηγό.

Το Ποτάμι γίνεται συνοδοιπόρος στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, και ο Σταύρος Θεοδωράκης, έλαβε τελικά την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του κόντρα στην Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΤΟC η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση της Κ.Ο του Ποταμιού που ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης και ήταν πολύωρη. Τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις.

Στην απόφαση του επικεφαλής του Ποταμιού συνέτεινε αποφασιστικά ο ανοικτός χαρακτήρας που θα λάβει η εκλογή όπως προκρίνει η επιτροπή υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο.

Ο Στ. Θεοδωράκης εκτιμά ότι μπορεί με μια τέτοια ανοικτή διαδικασία να βρεθεί στο δεύτερο γύρο να διεκδικεί την ηγεσία κόντρα στην Φώφη Γεννηματά.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση του Ποταμιού να προσέλθει στο κοινό εγχείρημα δημιουργεί και ένα ιστορικό προηγούμενο στη μεταπολίτευση καθώς είναι η πρώτη φορά που δυο κόμματα της Βουλής συνενώνονται για να εκλέξουν αρχηγό.

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης