επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ» ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική απόφαση τουΓια πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δύο κόμματα ενώνονται για να εκλέξουν αρχηγό.

Το Ποτάμι γίνεται συνοδοιπόρος στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, και ο Σταύρος Θεοδωράκης, έλαβε τελικά την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του κόντρα στην Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΤΟC η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση της Κ.Ο του Ποταμιού που ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης και ήταν πολύωρη. Τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις.

Στην απόφαση του επικεφαλής του Ποταμιού συνέτεινε αποφασιστικά ο ανοικτός χαρακτήρας που θα λάβει η εκλογή όπως προκρίνει η επιτροπή υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο.

Ο Στ. Θεοδωράκης εκτιμά ότι μπορεί με μια τέτοια ανοικτή διαδικασία να βρεθεί στο δεύτερο γύρο να διεκδικεί την ηγεσία κόντρα στην Φώφη Γεννηματά.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση του Ποταμιού να προσέλθει στο κοινό εγχείρημα δημιουργεί και ένα ιστορικό προηγούμενο στη μεταπολίτευση καθώς είναι η πρώτη φορά που δυο κόμματα της Βουλής συνενώνονται για να εκλέξουν αρχηγό.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά