ροή ειδήσεων

Ο Δήμος Ρόδου τίμησε επισκέπτες από τον Λίβανο



Ο κάθε επισκέπτης στη Ρόδο είναι και αισθάνεται μοναδικός. Για εμάς τους Ροδίτες, τονίζει η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, είναι μοναδικοί όσοι επιλέγουν την Ρόδο για να διασκεδάσουν, να ξεκουραστούν και να δουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, αυτόν της Ροδίτικης κουλτούρας μέσα από τα τοπικά έθιμα, τη μεσογειακή διατροφή, τον σύγχρονο τρόπο ζωής, αλλά κυρίως μέσα από τους ανθρώπους της.

Μοναδικό αισθάνθηκε και το ζεύγος Walid Zeintan από τον Λίβανο, κατά την τελετή βράβευσης τους από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο κύριος και η κυρία Walid Zeintan αγάπησαν τη Ρόδο από το 1980 οπότε και ήλθαν στο νησί για πρώτη φορά και από τότε έρχονται συχνά για ξεκούραση και όπως υπογράμμισαν, για να γνωρίσουν νέους ανθρώπους.

Είναι γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει γερές φιλίες με κατοίκους του νησιού και αισθάνονται πλέον σαν το σπίτι τους κάθε φορά που έρχονται. Γι΄ αυτό και διαμένουν πάντα στο Rodos Palace «το ξενοδοχείο με την μοναδική φιλοξενία, εκεί όπου το όνειρο του κάθε ταξιδιώτη γίνεται πραγματικότητα», όπως επεσήμαναν οι ίδιοι.

Το ζευγάρι από τον Λίβανο συνοδευόταν στην τελετή βράβευσης από την Guest Relation Manager του ξενοδοχείου Rodos Palace κα Ρενάτα Hostonski.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου τους απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις για την, επί σειρά ετών, προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών και τόνισε:

«Σας τιμάμε σήμερα ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και με την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο, ενώ τις ευχαρίστησαν και για τα δώρα που τους χάρισαν, από έντυπο υλικό μέχρι μελεκούνια και κρασιά.

TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *