ροή ειδήσεων

H Eλλάδα που πεθαίνει και το ΣΔΟΕ… Γαϊδουρονησίου



Τα γράφαμε και εμείς οι ταπεινοί της Επαρχίας αλλά ποιός δίνει σημασία.

Φθίνουσα λοιπόν πορεία για τον πληθυσμό της Ελλάδας, λόγω της σταθερής υπογεννητικότητας, προβλέπει νέα μελέτη του Ινστιτούτου του Βερολίνου για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη στην Ευρώπη.

Με τον δείκτη «ολικής γονιμότητας» να διαμορφώνεται στο 1,33 (δηλαδή 1,33 παιδιά ανά γυναίκα στη χώρα), η μελέτη προβλέπει πως το 2030 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα διαμορφώνεται στα 9,9 εκατομμύρια (από 10,8 που ήταν το 2016) ενώ έως το 2050, οι κάτοικοι της χώρας δεν θα ξεπερνούν ούτε τα 8,9 εκατομμύρια.

Πάρτε λοιπόν την είδηση αυτή και καμαρώστε τις ανεγκέφαλες πολιτικές ηγεσίες κάθε χρώματος, αν υπάρχουν ποιά τέτοια, για το τελευταίο φορολογικό επίτευγμα τους, με βάση το οποίο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έφτασαν στο Γαϊδουρονήσι, το νοτιότερο σημείο της Ελλάδας δηλαδή κάτω από την Κρήτη και συνέλαβαν έναν ταλαίπωρο, που διατηρεί εκεί αναψυκτήριο, δυό μήνες το χρόνο, να μην κόβει αποδείξεις.

Το τι εστί Γαϊδουρονήσι το λέει το όνομα του, αλλιώς θα το βάφτιζαν… Κυβερνονήσι, αλλά η ουσία δεν είναι εκεί, είναι στο ανεγκέφαλο του πράγματος.

Βεβαίως και στο Γαϊδουρονήσι, πρέπει να κόβονται αποδείξεις αλλά εκεί έπρεπε ο ΦΠΑ να είναι απλά μηδενικός. Το αυτόν έπρεπε να ισχύσει και για νησιά κάτω από 1000 πραγματικούς κατοίκους.

Αν οι πολιτικά ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό σημαίνει ανάπτυξη και άρα χτύπημα της υπογεννητικότητας ας το λογαριάσουν στη δική τους γλώσσα, αυτή του χρήματος.

Αλήθεια τι ποσό ΦΠΑ αποδίδουν όλα αυτά τα μικρονήσια; Συγνώμη αλλά τρίχες, συνεπώς και ψίχουλαμαζεύονται και τα νησιά γίνονται βραχονησίδες, που όλο και κάποιος θα βρεθεί να τα αμφισβητήσει.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Μηδενίστε τον ΦΠΑ στα μικρονήσια, επιδοτήστε με 1000ευρώ το μήνα το τρίτο παιδί σ’ αυτά, ναι όπως το ακούσατε και βάλτε το πάλι αυτό σε νούμερα και συγκρίνετε πόσο στοιχίζει αυτό και πόσο μια Ελλάδα πτώμα γιατί εκεί την πάτε.



Υ.Γ. Το Γαϊδουρονήσι είναι άραγε για τον Ερντογάν γκρίζα ζώνη;

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *