επικαιρότητα

Ενδιαφέρον για παραγωγή ταινίας στη Ρόδο από τον Mike MitchellΤην ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ψηφίζεται από τη Βουλή το νoμοσχέδιο που καθιερώνει θεσμικό πλαίσιο για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών στη χώρα, εξέφρασε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

«Το θέμα αφορά ολόκληρη τη χώρα, είπε, αλλά όφελος θα έχει και η δική μας περιοχή» προσθέτοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τα νησιά μας και θυμίζοντας πόσο ωφελήθηκε η Ρόδος στο παρελθόν τόσο από ελληνικές όσο και από μεγάλες ξένες παραγωγές, όπως «τα κανόνια του Ναβαρόνε» και η «Απόδραση από την Αθήνα».

Σημειώνεται ότι στη Ρόδο βρίσκεται για διακοπές ο Αμερικανός ηθοποιός Mike Mitchell, λάτρης του νησιού, ο οποίος συναντήθηκε χθες στην Περιφέρεια με τον αρμόδιο για τα πολιτιστικά Κάλλιστο Διακογεωργίου.


Ο ηθοποιός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την παραγωγή ταινίας με αναφορά στη Ρόδο και την ιστορία της, ενώ δήλωσε ότι κάθε φορά που ολοκληρώνει τα γυρίσματα μιας ταινίας του, επισκέπτεται τη Ρόδο για να ξεκουραστεί.

ert

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα