επικαιρότητα

Αυξημένα μεγέθη για τον Σκλαβενίτη το 2016Τα υψηλότερα οικονομικά στοιχεία στην ιστορία του δημοσιοποίησε ο Όμιλος Σκλαβενίτη για την προηγούμενη χρονιά κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η αναμόρφωση του δικτύου μετά την εξαγορά Μαρινόπουλου.

Σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσιοποίησε η Σκλαβενίτης, τα βασικά οικονομικά μεγέθη βρίσκονται στο υψηλότερο τους στην ιστορία του ομίλου.


Συγκεκριμένα οι πωλήσεις του ομίλου διαμορφώθηκαν το 2016 σε 1,87 δισ. ευρώ έναντι 1,74 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015.


Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η αύξηση των καθαρών κερδών καθώς αυτά ανήλθαν την περασμένη χρονιά σε 33,8 εκατ. ευρώ έναντι 25,6 εκατ. ευρώ το 2015.

Σε επίπεδο εργαζομένων επίσης είναι το υψηλότερο που έχει εργαστεί τόσο στην εταιρεία όσο και στον όμιλο. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι που εργάζονταν στην εταιρεία Σκλαβενίτης έσπασαν το φράγμα των 9.000 και διαμορφώθηκαν σε 9.052 από 8.898 που ήταν το 2015.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά