επικαιρότητα

Το τέλος του κόσμου θα έρθει (ξανά) στις 23 Σεπτεμβρίου!



Οι συνομωσιολόγοι «χτύπησαν» ξανά! Η νέα θεωρία που έχει βαλθεί να τρομοκρατήσει τον πλανήτη είναι πως το τέλος του κόσμου θα έρθει την... 23η Σεπτεμβρίου.

Η νέα αυτή θεωρία επικαλείται τις «μετρήσεις» ενός Χριστιανού «αριθμολόγου» που υπολόγισε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πλανήτης X ή Νιμπίρου θα περάσει δίπλα από την Γη προκαλώντας την απόλυτη καταστροφή της.

Τα πρώτα δείγματα του τέλους, όπως αναφέρει ο «ειδικός», έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται με την μορφή φυσικών καταστροφών όπως ο τυφώνας Χάρβεϊ, που σάρωσε το Τέξας των ΗΠΑ.

Για να το αποδείξει αυτό παραθέτει τα γεγραμμένα του ευαγγελιστή Λουκά που στα κείμενά του, και συγκεκριμένα στον στίχο 21:25 και 26, αναφέρει: «Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην».




Οι αναλύσεις του στα κείμενα των γραφών αποδεικνύουν πως η 23η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα του τέλους. Το Σάββατο ο πλανήτης Χ θα περάσει από την Γη προκαλώντας ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι και σεισμούς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Η NASA έχει – φυσικά – αρνηθεί την ύπαρξη τέτοιου πλανήτη. «Αν ο πλανήτης Χ ή Νιμπίρου ήταν αληθινός (...) οι αστρονόμοι θα το παρακολουθούσαν στενά τα τελευταία 10 χρόνια, και θα ήταν ορατός με γυμνό μάτι έως τώρα. Προφανώς, δεν υπάρχει», είχε αναφέρει η Διαστημική Υπηρεσία το 2012.

Ο κόσμος κατάφερε να «επιβιώσει» από την απειλή του Νιμπίρου το 2012, αλλά οι συνομωσιολόγοι επιμένουν πως θα φτάσει στην Γη... εν καιρώ.



Μερίδα Χριστιανών συνδέει τον υποτιθέμενο πλανήτη και με κείμενα της Αποκάλυψης. Εκείνοι που «διάβασαν» τα άστρα πιστεύουν πως η ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης, όπως περιγράφεται στη Βίβλο.

Μην απορείτε πως είναι δυνατόν να συνδέεται ένα κείμενο της Αγίας Γραφής ή της Αποκάλυψης με ένα πλανητικό γεγονός... όλα είναι δυνατά.

Σχόλια

  1. Επιτέλους και ένα καλό νέο! Δεν θα χρειαστεί πλέον να πληρώσουμε το χρέος μας στο ΔΝΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά