ροή ειδήσεων

Ακίνητα: Το Airbnb… σώζει – Το κόλπο για καλύτερα κέρδη



Κι όμως κινείται η αγορά ακινήτων. Φαίνεται μάλιστα ότι το Aibnb δίνει νέα ώθηση και φέρνει κέρδη για τους ιδιοκτήτες που αποφάσισαν να κινηθούν έξυπνα.


Τα στοιχεία δείχνουν ότι η “μαγική” κίνηση είναι η αναβάθμιση του ακινήτου. Οι κατοικίες με υψηλές προδιαγραφές. Eκείνες που προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους ενδιαφερόμενους είναι και αυτές που φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα μέσω Airbnb.

Στην αγορά ακινήτων μάλιστα εφέτος παρατηρείται το εξής φαινόμενο. Ακίνητα τα οποία δεν βρίσκονται σε νησιά ή παραλιακές περιοχές αλλά σε περιοχές της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, κοντά στο κέντρο των πόλεων ή κοντά σε ιστορικά σημεία και κυρίως κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς βρίσκονται στην κορυφή της ζήτησης για αγορά και εκμετάλλευση μέσα από τις διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Στις ίδιες περιοχές οι ιδιοκτήτες που αποφάσισαν να μην πωλήσουν το ακίνητό τους αλλά να το αναβαθμίσουν βρέθηκαν επίσης κερδισμένοι. Μάλιστα οι παραπάνω περιοχές παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πολύ ψηλά στη λίστα του αγοραστικού ενδιαφέροντος βρίσκονται οι υπερπολυτελείς βίλες, ενώ και τα προς ενοικίαση εξοχικά με λιγότερες ανέσεις σε περιοχές όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Κρήτη και η Χαλκιδική βρίσκονται τους περισσότερους μήνες του έτους στην κορυφή της αναζήτησης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *