ροή ειδήσεων

Νύχτα τρόμου για Βρετανό τουρίστα στο Φαληράκι



Βρετανός γκέι τουρίστας, που έκανε τις διακοπές του σε ενοικαζόμενο διαμέρισμα στo Φαληράκι της Ρόδου, έπεσε θύμα έντονων παρενοχλήσεων από ομάδα νεαρών, οι οποίοι έμειναν όλη τη νύχτα έξω από το διαμέρισμά του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, απευθύνοντας ειρωνικά σχόλια και καλώντας τον να βγει έξω για να τα «πούνε»μαζί του.

Τρομοκρατημένος ο τουρίστας, ηλικίας περίπου 45 ετών ζητούσε με μηνύματα από τον ταξιδιωτικό του πράκτορα Independent Travel Experts, που έκλεισε το διαμέρισμα μέσω του σπεσιαλίστα για Ελλάδα τουρ οπερέιτορ Olympic Holidays, να τον βοηθήσει, καθώς παρά τις κλήσεις η τοπική αστυνομία, όπως αναφέρει, δεν έκανε τίποτα.

Η ταξιδιωτική πράκτορας Emma Westwood, του Independent Travel Experts με έδρα το Alton, Hampshire, ξύπνησε στις 7 το πρωί της Τετάρτης για να βρει περίπου 20 μηνύματα από τον πελάτη της που ζητούσε βοήθεια. Ο τουρίστας είναι πιστός πελάτης του εν λόγω γραφείου και ταξιδεύει συχνά μόνος του.

«Είχε κλειδώσει και ήταν τόσο φοβισμένος», δήλωσε η Westwood, η οποία μέσω του Facebook, ζήτησε από τους συναδέλφους της που έχουν ανθρώπους στη Ρόδο να βοηθήσουν. Η κινητοποίηση ήταν άμεση από τον Olympic Holidays. Μέσα σε μια ώρα βοήθησαν τον Βρετανό να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα και να μεταφερθεί σε άλλο κατάλυμα.


Ο πελάτης ανέφερε στην πράκτορα αργότερα ότι νοιώθει πολύ κουρασμένος αλλά ήταν χαρούμενος και ανακουφισμένος στο νέο του κατάλυμα, αφού γλύτωσε από τον προσωπικό του εφιάλτη.

Άλλοι πράκτορες έσπευσαν να στείλουν μέσω του Face Book μηνύματα συγχαρητηρίων στην πράκτορα και στο προσωπικό της Olympic Holidays, εκφράζοντας παράλληλα το σοκ και τη θλίψη τους για όσα βίωσε ο γκέι Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο.

news12.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/9/17 20:08

    Και φαντάσου τώρα γέλιο που θα έχει κάποιος ...αντρας _αυτού του στυλ που κράζουν τους γκέι η τους ρομα η τους πακιστανούς να κάνει γιο και μετά από 20 χρονια να διαπιστώσει ότι ο γιος του είναι η πρώτη π.. στρα της εριοχης και ότι τον Γ.. .νε άτομα από τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες που κοροϊδεύει.. .Γιατί κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει πως τα φέρνει η ο.. .π...να η ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *