ροή ειδήσεων

Επανασταση ΤΩΡΑ! Τρεις σπουδαίοι Ελληνες Νομικοί καλούν τους Ελληνες να στραφούν κατά του ΕΝΦΙΑ!



Επανάσταση ΤΩΡΑ κατά του ΕΝΦΙΑ.
Η συγκλονιστική πρωτοβουλία που σας προανήγγειλα με απανωτά δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα, είναι γεγονός: Τρεις σπουδαίοι Ελληνες Νομικοί και τα δικηγορικά τους γραφεία, -ο καθηγητής κ. Σπύρος Φλογαΐτης και η καθηγήτρια κα Γλυκερία Σιούτη καθώς και ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος-καλούν τους Ελληνες που πιστεύουν ότι ο ΕΝΦΙΑ που τους έχει καταλογιστεί είναι άδικος και δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή πραγματική αξία των ακινήτων τους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Είναι η πρώτη φορά στην διάρκεια της 7χρονης λεηλασίας που λαμβάνει χώρα μια τέτοιου είδους ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ πρωτοβουλία με πανίσχυρο ΝΟΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ.

Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες μεθοδικά και οργανωμένα μπορούν να περάσουν στην αντεπίθεση ενάντια σε ένα διεφθαρμένο κράτος το οποίο με την ανοχή των δανειστών αντί να μεταρρυθμιστεί έχει ακόμη πιο χυδαία Φορομπηχτικό, ανηλέητο, ανήθικο, άδικο, διαπλεκόμενο και διαφθαρμένο. Είναι τώρα η στιγμή της μεγάλης αντεπίθεσης των πολιτών.

Αδραξε την στιγμή μια και σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” η πρωτοβουλία πολύ σύντομα θα αφορά και άλλες παράνομες φορομπηχτικές λεηλασίες της 7χρονης τυραννίας.

Διεκδίκηση Αδίκως Καταβληθέντων ΕΝΦΙΑ

Οι δικηγορικές εταιρείες «Οικονομόπουλος και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80137, http://www.ikonomopoulos.gr/) και «Φλογαΐτης – Σιούτη και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80517, http://www.flogaitissioutis.com/ ), σε συνεργασία με έμπειρους φοροτεχνικούς συμβούλους και συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, δίνουν την ευκαιρία στους υπόχρεους ΕΝΦΙΑ να διεκδικήσουν ότι κατέβαλλαν «με επιφύλαξη» για ΕΝΦΙΑ 2017 σύμφωνα με τη δυνατότητα που τους δίνει ο λανθασμένος υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ από το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΤΕ), το οποίο αποφάνθηκε σε ανάλογες περιπτώσεις με τις αποφάσεις 2334 και 2337 του 2016, όσοι συμπολίτες φορολογούμενοι πιστεύουν ότι ο ΕΝΦΙΑ που τους έχει καταλογιστεί είναι άδικος και δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή πραγματική αξία των ακινήτων τους, όσοι έχουν ακίνητα σε περιοχές που οι αντικειμενικές αξίες δεν έχουν αναπροσαρμοστεί, όπως θα έπρεπε, τα τελευταία δύο χρόνια ή αναπροσαρμόσθηκαν λανθασμένα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στη δίκαιη διεκδίκησή τους.

Παρότι ο ΕΝΦΙΑ έχει υπολογιστεί λανθασμένα για εκατομμύρια Έλληνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι καταθέσουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ατομικές ενδικοφανείς προσφυγές στις Δ.Ο.Υ. που υπάγονται.

Οι δύο δικηγορικές εταιρίες στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν κοινωνικά το ζήτημα, όρισαν ως συνολική αμοιβή και τα έξοδα συμμετοχής στη σχετική ομαδική διεκδίκηση τα Eκατό Eυρώ συν ΦΠΑ (€124), προκειμένου να είναι προσιτό σε κάθε φορολογούμενο.

Για τη συμμετοχή κάθε φορολογούμενου, χρειάζεται η συμπλήρωση και υπογραφή εντολής ανάθεσης της υπόθεσης στους Δικηγόρους.

Τις αμέσως επόμενες ώρες θα υπάρξουν αναλυτικές οδηγίες, ειδική τηλεφωνική γραμμή καθώς και σχετική ιστοσελίδα.

http://pitsirikidotnet.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/17 00:23

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΗΓΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΣ.-ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.-ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ.-ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.-ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε Ο ΛΛ Ο Ι Ο Ι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *