ροή ειδήσεων

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΙΡΑ-ΜΑΡΕ ΡΟΔΟΥ



Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Ρόδου εκφράζει την αλληλεγγύη του στο Επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο της Ρόδου «Miramare Wonderland» ενάντια στα σχέδια διάλυσης και αποδυνάμωσής του από τη διοίκηση του ξενοδοχείου «Sunprime Miramare».

ΣΤΟΠ στην Εργοδοτική Τρομοκρατία

Ξέρουν ότι βασικό όπλο των εργαζομένων είναι η Αλληλεγγύη, να στηρίζει ο ένας τον άλλον απέναντι στην εργοδοσία. Για αυτό φοβούνται την οργανωμένη δράση, την συλλογική διεκδίκηση που μπορούν οι εργαζόμενοι να κάνουν πράξη με το σωματείο τους. Φοβούνται την επαφή των εργαζομένων , με τα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, γιατί ξέρουν ότι μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια τους.

Ξέρουν ότι Χωρίς Εμάς Γρανάζι Δε Γυρνά!

Αυτός είναι ο λόγος που εργοδοσία και εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός «χτυπάνε» πρωτοπόρους εργαζόμενους που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ., για να μπορούν στη συνέχεια ανενόχλητοι να εντείνουν την εκμετάλλευση όλων των υπόλοιπων εργαζόμενων, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου .

Τους λέμε ξεκάθαρα

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους στο Σωματείο Εργαζομένων στο ξενοδοχείο της Ρόδου «Miramare Wonderland» και στους εργαζόμενους της επιχείρησης. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους, αιτήματα που είναι όλων των εργαζόμενων! Παράλληλα, καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα ταξικά τους Σωματεία για να προετοιμάσουμε τη μάχη που έχουμε μπροστά μας, μια μάχη για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας απέναντι στην ακόρεστη δίψα των μεγάλων αφεντικών για ολοένα και περισσότερα κέρδη-απέναντι στην ανάπτυξή τους!

Η Οργάνωση Της Πάλης Μας Μπορεί Να Βάλει Φρένο Στην Εργοδοτική Τρομοκρατία



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *