ροή ειδήσεων

Στην Κρήτη, νέοι αγρότες από όλη την Ελλάδα



Ολα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Το θέμα στο οποίο είναι αφιερωμένο το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της προεδρίας της Δημοκρατίας, είναι η ελαιοκομία και η προβατοτροφία ως δύο πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής.
Θα αναζητηθούν τα στοιχεία εκείνα και οι τεχνικές που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της ελιάς και των προβάτων αλλά και η σύνδεσή τους με το συνολικά προσφερόμενο τοπικό προϊόν που θα αποτελέσει την αιχμή της τοπικής πρότασης για την ανάπτυξη.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις προσυνεδριακές εκδηλώσεις με θέματα την ποιότητα του ελαιόλαδου, την ποιότητα της γραβιέρας καθώς και το θέμα του συνεργατισμού. Πρόκειται για θέματα επίκαιρα και σημαντικά για μεγάλο μέρος της χώρας μας.
Παράλληλα κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα ανακοινωθεί και ο νικητής του διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου ευρωπαίου νέου αγρότη, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Το Συνέδριο συνεχίζει την παράδοση των ετήσιων Συνεδρίων των Ενώσεων Νέων Αγροτών που ξεκίνησαν το 1994 και έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος (Άργος, Τυχερό Έβρου, Πάτρα, Αμπελάκια Λάρισας, Θεσσαλονίκη, Μαρώνεια Ροδόπης, Αγρίνιο, Ξάνθη, Καλαμάτα, Νέος Σκοπός Σερρών, Κόνιτσα Ιωαννίνων, Σπάρτη, Κοζάνη, Δράμα, Τεχνόπολις Αθήνας, Αρχαία Ολυμπία, Καρδίτσα, Μεστά Χίου, Ελατοχώρι Πιερίας, Κάστρο Λαμίας, Σοφικό Κορινθίας, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και Ρόδος) και αποτελεί την αφορμή για την ετήσια συνάντηση των νέων αγροτών της χώρας μας.
Η Π.Ε.Ν.Α., μόνη θεσμοθετημένη συνδικαλιστική οργάνωση για τις Νέες και τους Νέους Αγρότες της χώρας μας, καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στο συνέδριο προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, αλλά και για τους τρόπους οργάνωσης και καλύτερης λειτουργίας των αγροτικών τους επιχειρήσεων.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου:

programma_synedrioy_neon_agroton.pdf

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο του συνεδρίου: www.synedriopena.gr , e‐mail: synedrio.pena@gmail.com
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2441076184, 6973999402

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *