ροή ειδήσεων

Η Christine Dimer ανακηρύχθηκε 'Kastellorizian of the Year'



Η Christine Dimer έλαβε την τιμητική αναγνώριση Kastellorizian of the Year για το 2017
14 September 2017

Στην Christine Dimer απονεμήθηκε φέτος η τιμητική διάκριση 'Kastellorizian of the Year', μια γυναίκα με σημαντική προσφορά τόσο στην Ένωση Καστελλοριζίων Βικτώριας, όσο και στην ευρύτερη κοινότητα.

Πολλοί ίσως γνωρίζουν την Christine με την ιδιότητά της ως προέδρου της ομάδας ηλικιωμένων της Ένωσης από το 2007, όμως στην πραγματικότητα η δράση της για την φροντίδα των ηλικιωμένων και άλλων ευάλωτων μελών της κοινωνίας ξεκίνησε από πολύ νωρίτερα.

Η Christine γεννήθηκε στη Μελβούρνη το 1949 και είναι κόρη του Steve Paltos, γεννημένου στο Καστελόριζο, και της Ann Mavris, γεννημένης στο Κουίνσλαντ, επίσης με καταγωγή από το Καστελόριζο.

Ως απόφοιτος του Dacomb Business College ξεκίνησε να εργάζεται ως γραμματέας στην ABC, ενώ στα επόμενα χρόνια ακολούθησε σπουδές στον τομέα της Πρόνοιας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών, αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, ρόλους σχετικούς με άτομα με ειδικές ανάγκες και στήριξη ηλικιωμένων.

Ενδεικτικά, το διάστημα 1996-2002 εργάστηκε στη μεγαλύτερη μη κυβερνητική οργάνωση για στήριξη ατόμων με προβλήματα όρασης, Vision Australia, περίοδο κατά την οποία είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διάφορα επιμορφωτικά προγράμματα.

Η Christine έχει αξιοποιήσει την επαγγελματική της κατάρτιση και εμπειρία στην μακροχρόνια εθελοντική της δράση σε ευάλωτα μέλη της κοινότητας. Από το 2007, μέσω του ρόλου της ως κοινωνικής επισκέπτριας σε κατοικίες υπηρεσιών πρόνοιας, υπερασπίζεται τα δικαιώματα τηςιδιωτικότητας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης στα νότια προάστια.

Παράλληλα, η εθελοντική της προσφορά στην Ένωση Καστελοριζίων Βικτώριας επικεντρώνεται στην υποστήριξη των ηλικιωμένων αλλά καλύπτει και άλλους τομείς δράσεις, όπως η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στην ανακοίνωση της ανάδειξής της ως 'Kastellorizian of the Year' η Ένωση κάνει λόγο για ένα μέλος της κοινότητας που ασπάζεται έμπρακτα την αξία του φιλότιμου και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Η εκδήλωση βράβευσης της Christine Dimer θα λάβει χώρα το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, στο Clubrooms, 250 Dorcas Street, South Melbourne.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλουσιοπάροχο δείπνο, που επιμελείται το εστιατόριο Salona, ενώ στο χώρο της υποδοχής θα τους περιμένει σαμπάνια και ορεκτικά.

Θα ακολουθήσει πρόγραμμα διασκέδασης με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Acoustiki.

Κόστος εισιτηρίων: $70 (BYO drinks).

*Για κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.trybooking.com/book/event?eid=312442 ή επικοινωνήστε με τον Peter Coates στο 0403050756

neoskosmos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *