ροή ειδήσεων

Διαγόρας Ρόδου - Προοδευτική 1-0



Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε, έστω και στο τέλος ο Διαγόρας που επικράτησε με 1-0 στην έδρα του της Προοδευτικής, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Τους πρώτους του βαθμούς στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες, πανηγύρισε ο Διαγόρας στον πρώτο του αγώνα στην φετινή Γ΄Εθνική. Η ομάδα του Νίκου Παντελή ήταν αυτή που μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά του αγώνα, μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 12΄ είχε την πρώτη της φάση στο ματς, με το σουτ του Σιλιγαρδάκη να καταλήγει άουτ.



Από το σημείο εκείνο και μετά ο Διαγόρας ήταν αυτός, που είχε μεν την κατοχή της μπάλας και στο 22΄ απείλησε εκ νέου με σουτ του Γιόνδη, το οποίο πέρασε πάνω από την εστία του Μπαντίκου. Ωστόσο στο 45΄ ο «γηραιός» έφτασε πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, στο να ανοίξει το σκορ το πλασέ όμως του Βελλίνη, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ ο Διαγόρας απείλησε και πάλι με την κεφαλιά του Βελλίνη να φεύγει λίγο άουτ από τα καρέ των Πειραιωτών.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά, στο να το πετύχουν στο 57΄ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους αξιόλογη φάση στο ματς, το πλασέ όμως του Κανελλόπουλου αντί για τα δίχτυα του Στεφανάκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του.Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η Προοδευτική πήρε μέτρα στο γήπεδο, και απείλησε εκ νέου στο 60΄ και στο 64΄, με τις προσπάθειες όμως των Μάρη και Μπέλερη να μην έχουν την κατάληξη που αυτοί ήθελαν.


Από το σημείο εκείνο και μετά και οι δύο ομάδες πίεσαν για να φτάσουν στο γκολ, με συνέπεια την ύπαρξη δύο καλών φάσεων για τους «βυσσινί». Στο 70΄ το σουτ του Κανελλόπουλου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Στεφανάκο, ενώ στο 89΄ το σουτ του Χρήστου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των νησιωτών. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε χωρίς νικητή, ο Σουάνης στο 95΄ με σουτ λύτρωσε τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Βασιλείου, Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης, Γεωργίου (82’ Χειμωνέτος), Γιόνδης΄(93’ Ρούνιτς), Σκάρος (52’ Ούγκο), Βελίνης (63’ Σουάνης), Βελέτης, Λάμπρου


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαϊτζίδης (92’ Μύρκος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Δελαβέρης (75’ Χρήστου), Μπέλερης, Κουρουκίδης (75’ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Καννελόπουλος (92’ Πέππας)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *