ροή ειδήσεων

Αυτά είναι τα 11 νέα ξενοδοχεία της TUI, μέχρι το 2020 - 4 στη Ρόδο



Τα νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, που θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της η TUI, μέσα στην επόμενη τριετία, που ανακοίνωσε ο CEO Fritz Joussen, και εντάσσονται στην στρατηγική επέκτασης του ομίλου στην Ελλάδα, αποκαλύπτει το money-tourism.gr.

Πιο αναλυτικά, τα 11 νέα ξενοδοχεία, που θα λειτουργήσει η TUI, κάποια εκ των οποίων από την ερχόμενη τουριστική περίοδο του 2018, έχουν ως εξής, ανά γεωγραφική ενότητα:
  • Ένα ξενοδοχείο στην Χαλκιδική, το οποίο θα είναι Sensimar, από τον όμιλο Ζαχαριά, και θα λειτουργήσει το 2018.
  • Τέσσερα ξενοδοχεία στη Ρόδο, ένα εκ των οποίων θα είναι Robinson Club, στην περιοχή Αφάντου. To ένα στη Νότια Ρόδο, στο Γεννάδι, θα είναι Sensatori, και θα λειτουργήσει το 2018
  • Ένα ξενοδοχείο στην Κω
  • Ένα ξενοδοχείο στην Κέρκυρα
  • Ένα ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο και
  • Τρία ξενοδοχεία στην Κρήτη, ένα εκ των οποίων Robinson Club στην περιοχή της Ιεράπετρας, σε ιδιόκτητο οικόπεδο, που αγοράστηκε πρόσφατα από τον όμιλο Καράτζη.
ksd photo

Ένας ακόμη προορισμός που «απασχολεί» ιδιαίτερα είναι η Πελοπόννησος, για την οποία όμως ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα σχέδια. Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη επίσκεψή του ο Γερμανός επικεφαλής της TUI έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Πελοπόννησο, με καλά πληροφορημένες πηγές να αναφέρουν, ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για την περιοχή της Κυλλήνης, στην οποία ο όμιλος έχει παρουσία, αλλά για όλη την ακτογραμμή από την Κυλλήνη, έως την Λακωνία.


Ο Fritz Joussen, μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε δηλώσει, δίνοντας τον «τόνο» στις μελλοτικές επενδυτικές κινήσεις του ομίλου στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι ένας από τους «νικητές για το Καλοκαίρι 2017. Ο τομέας του τουρισμού είναι ένας από τους σημαντικότερους “εργοδότες” της χώρας. Η TUI προσανατολίζεται στην ανάπτυξη. Επενδύουμε παγκοσμίως σε ξενοδοχεία, θέρετρα και στις γραμμές κρουαζιέρας Hapag Lloyd Cruiser, TUI Cruises και Thomson Cruises. Η ανάπτυξη αυτή θα έρθει και στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, απαιτούνται άρτιες υποδομές, ξενοδοχεία σε παραλιακές τοποθεσίες και πολύ καλά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι. Στα σχέδιά μας είναι το άνοιγμα του τρίτου Robinson Club στην Κρήτη και γι’ αυτό έχουμε αγοράσει εκτάσεις εκεί».

Σημειώνεται ότι η TUI συνολικά απασχολεί 1300 υπαλλήλους στην Ελλάδα και στοχεύει στην αύξηση του αριθμού αυτού, ενώ κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών προς την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι κατά περίπου 10%, φτάνοντας τα 2,5 εκατομμύρια, κάνοντας την Ελλάδα τον δεύτερο σημαντικότερο προορισμό – μετά την Ισπανία – για τον όμιλο TUI. Μάλιστα για το 2018, οι εκτιμήσεις αναφέρουν αύξηση επίσης 10%, που σημαίνει ότι οι αφίξεις θα ξεπεράσουν τα 2,75 εκ..



ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *