ροή ειδήσεων

Ρόδος: Καταδικάστηκε οδηγός για το θάνατο 29χρονης σε τροχαίο



Για το θάνατο 29χρονης μητέρας και τον τραυματισμό της ανήλικης κόρης της και της 25χρονης φίλης της, πριν από πέντε χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην πόλη της Ρόδου, καταδικάστηκε χθες 65χρονος οδηγός από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Πρόκειται για την άτυχη Καθολική Χουρδά του Σταμάτη από τη Κατταβιά η οποία την Μ. Τρίτη 10 Απριλίου το 2012 βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην πόλη μας όταν το δίκυκλο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν η ανήλικη κόρη και η φίλη της συγκρούστηκε με το όχημα του 65χρονου.

Σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, η υπόθεση εκδικάστηκε χθες και το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 65χρονο επιβάλλοντας του συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με τριετή αναστολή.
Συνήγορος υπεράσπισης παραστάθηκε ο κ. Γρηγόρης Μοράρης και πολιτική αγωγή ο κ. Κώστας Κυπραίος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί στη συμβολή των οδών Τηλιακού και Καναδά. Η 29χρονη Καθολική οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν η μόλις 9 ετών κόρη της και η 25χρονη φίλη της κινούνταν προς τον Άγιο Νικόλαο. Την ώρα εκείνη οδηγώντας ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο 65χρονος κάτοικος Ρόδου διερχόταν από την οδό Τηλιακού με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το μοτοποδήλατο της άτυχης νεαρής μητέρας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά η 29χρονη οδηγός του δικύκλου και ελαφρότερα η ανήλικη κόρη της και η 25χρονη φίλη της που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Αμέσως στη περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών η άτυχη νεαρή μητέρα, υπέκυψε στα τραύματα της.
Ο 65χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Στο τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου για να διερευνήσουν τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.
zougla.gr
Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *