ροή ειδήσεων

Σε έξαρση οι διαρρήξεις σε χωριά της Ρόδου - Αποκαλύψεις 2 θυμάτων



Οι κάτοικοι στα χωριά της Ρόδου, ειδικά όταν τα σπίτια τους βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές ,ζουν με τον φόβο μιας πιθανής διάρρηξης. Ορισμένοι απ’ αυτούς σκέφτονται ακόμη και να πουλήσουν τα σπίτια τους.

Μέσα σε τρία χρόνια «άνοιξαν» το ίδιο σπίτι όχι μία, αλλά τρείς φορές. Ο λόγος για μια πολυτελή μονοκατοικία στο χωριό της Κρεμαστής. Ο ιδιοκτήτης ,κος Σπύρος είχε βγει με την οικογένεια του για τα καθημερινά ψώνια και όταν επέστρεψε βρήκε την κατοικία του βομβαρδισμένη.

«Η πόρτα είχε παραβιαστεί παρόλο που ήταν ασφαλείας. Οι καρέκλες της κουζίνας βρέθηκαν σπασμένες και τα ρούχα μας πεταμένα στο πάτωμα. Πήραν κοσμήματα, μεταξύ των οποίων και ήταν και οι βέρες του γάμου μας. Μέχρι και την τουαλέτα είχαν το θράσος να χρησιμοποιήσουν! Πλέον σκέφτομαι να πουλήσω το σπίτι και να εγκατασταθώ στη Ρόδο γιατί έχω γίνει φύλακας και αστυνόμος!»Δήλωσε ο κύριος Σπύρος.

Αυτή δυστυχώς δεν ήταν η μοναδική περίπτωση κλοπής καθώς η 26χρονη Μαρία, κάτοικος Ιαλυσού, μοιράζεται μια παρόμοια εμπειρία:

«Ήταν 02:00 τα ξημερώματα όταν άκουσα να μου χτυπάνε με βία την εξώπορτα. Ήμουν μόνη μου καθώς ο σύζυγος μου είχε υπηρεσία. Κάλεσα την αστυνομία καθώς τους άκουσα να φωνάζουν. Τούς άκουσα να προσπαθούν να ρίξουν την πόρτα! Κλειδώθηκα έντρομη στο δωμάτιο μου και λίγο μετά η αστυνομία ήρθε και με γλίτωσε από τον εφιάλτη. Παρακολουθούν τα σπίτια μας! Το σπίτι μου, το έκλεψαν ξανά πριν ένα χρόνο. Τότε μου πήραν κοσμήματα μεγάλης συναισθηματικής αξίας ,μετρητά και δύο laptop. Ας γίνει κάτι με την αστυνόμευση .Τρέμω κάθε βράδυ!»


Εμείς συνιστούμε σε όλα τα «θύματα» διαρρήξεων ,τα όποια δυστυχώς είναι πολλά στο νησί μας, πάνω απ ’όλα ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση να μην πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *