ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας 78-58



Ο Κολοσσός Ρόδου πάτησε... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, έβγαλε νοκ-άουτ τον Προμηθέα με 78-58 και «έκλεισε» θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό (4/10).



Έμαθε τον αντίπαλό του για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Παναθηναϊκός Superfoods. Το ματς Κολοσσός-Προμηθέας έκρινε την... τύχη του τελευταίου «εισιτηρίου» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και αυτό κατέληξε τελικά στα χέρια των Ροδιτών. Πλέον, ο Κολοσσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους νταμπλούχους Ελλάδας (4/10).


Το ματς ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο, αφού οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ χωρίς να καταφέρουν να «φτιάξουν» διαφορές ασφαλείες. Με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, ο Κολοσσός του Άρη Λυκογιάννη ήταν μπροστά με 15-10, αλλά ο Μίλαν Μιλόσεβιτς βγήκε μπροστά για τον Προμηθέα και με 12 πόντους βοήθησε τους Πατρινούς να προηγηθούν (30-32, στο ημίχρονο).

Το καλό ξεκίνημα στην τρίτη περίοδο, όμως, αρκούσε στον Κολοσσό ώστε να ξεφύγει και να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Αρχικά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 43-36, ενώ ο Γεωργαλλής ευστόχησε σε τρίποντο για το +12 (53-41, στο 27'). Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 58-43 και η πλάστιγγα είχε γείρει οριστικά. Η τελευταία περίοδος απέκτησε τυπικό χαρακτήρα και η τελική επικράτηση ήρθε για τους Ροδίτες με 78-58.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Τι Τζέι Μπρέι που πέτυχε 19 πόντους, ενώ ο Κιθ Ράιτ «γέμισε» τη στατιστική του με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Από πλευράς ηττημένων, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς είχε 15 πόντους και ο Τρέβορ Ρέλεφορντ πρόσθεσε 12 απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *