ροή ειδήσεων

8.708 προσλήψεις σε Δήμους, νοσοκομεία, φορείς και εταιρείες



Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών τα αιτήματα για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το αρμόδιο υπουργείο υπέγραψε τα αιτήματα για 6.667 μόνιμους εργάτες καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών. Παρουσιάζεται αναλυτικά η κατανομή των θέσεων σε κάθε δήμο της χώρας.



Παράλληλα, συνεχίζει να «τρέχει» το πρόγραμμα 1.459 θέσεων σε επιχειρήσεις για ανέργους ηλικίας 18-24 ετών, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα απόκτησης εμπειρίας. Η νέα δράση απευθύνεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τοµέα και σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονοµίας που ασκούν τακτική οικονοµική δραστηριότητα.

Το Πρόγραµµα συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων µέσω του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση».

Ταυτόχρονα, προσφέρονται 582 νέες θέσεις υπαλλήλων, μόνιμων και εποχικών, στον δημόσιο τομέα, εκ των οποίων 335 μόνιμες θέσεις στον ΟΑΕΔ.



159 νέες θέσεις εργασίας σε μεγάλες εταιρείες

Την ευκαιρία να εργαστούν σε εταιρείες και επιχειρήσεις-κολοσσούς δίνει τη δυνατότητα ο ιδιωτικός τομέας. Αυτή την εβδομάδα διατίθενται συνολικά 159 θέσεις σε δώδεκα εταιρείες. Οι ειδικότητες που εμφανίζουν μεγάλη ζήτηση είναι: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, υπάλληλοι αεροδρομίου, ψυκτικοί, υδραυλικοί. Οι θέσεις αφορούν το σύνολο των περιοχών της χώρας. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η εργασιακή εμπειρία που είναι αναγκαία στις περισσότερες θέσεις, καθώς και η συγκεκριμένη ειδίκευση, όπου απαιτείται.

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΠΕ: Η εταιρεία προσφέρει είκοσι θέσεις για υδραυλικούς, θερμουδραυλικούς, ψυκτικούς, υδραυλικούς με άδεια τεχνίτη υδραυλικού (1ης, 2ης, 3ης ειδικότητας), ψυκτικό εγκαταστάσεων και κλιματισμού, τεχνίτη ψυκτικών εγκαταστάσεων, συντηρητή κεντρικής θέρμανσης, εγκαταστάτη αερίων καυσίμων, βοηθό τεχνικού καυσίμων. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: tetragonoidraulikoi@gmail.com.

TAP: Δεκαπέντε νέες θέσεις εργασίας προσφέρει η εταιρεία κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου για συντηρητές, συντονιστές, συμβούλους εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υπεύθυνους υγείας ασφάλειας και περιβάλλοντος. Οι θέσεις αφορούν την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: tap-ag.gr.

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ: Ενδιαφέρεται για την πρόσληψη δεκαπέντε νέων συνεργατών ως τεχνικό προσωπικό για την περιοχή της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο ΑΕΙ ηλεκτρολόγου μηχανικού, μηχανολόγου μηχανικού, υποχρεωτική εργασιακή εμπειρία σε συστήματα χαμηλής και μέσης τάσης. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: Να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο HR_GRAthenian@Heineken.com.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η γνωστή αλυσίδα στον χώρο της εμπορίας τροφίμων θα επιλέξει δεκαπέντε υπαλλήλους για αντιπροσώπους ελεγκτών και προσωπικό (σε Αττική, Θεσσαλονίκη). Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: abcareers.gr.

PANISA AIRLINES SA: Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητά δεκαπέντε μέλη πληρώματος θαλάμου επιβατών. Κύρια προσόντα: πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή απολυτήριο Λυκείου, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες). Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: info@flypanisa.com.

WEST SA: Ο διαφημιστικός όμιλος θα εντάξει στο δυναμικό του δεκαπέντε άτομα για ταχυδρόμους και προωθητές/προωθήτριες σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: westsa.gr/2017.

ALDEMAR RESORTS: Η ξενοδοχειακή μονάδα προχωρά στην πρόσληψη δεκαπέντε υπαλλήλων – σερβιτόρους, βοηθούς σερβιτόρου, υπαλλήλους υποδοχής, φυσικοθεραπευτές, μασέρ. Οι θέσεις αφορούν τη Ρόδο, τον Πύργο Ηλείας και το Ηράκλειο Κρήτης. Απαραίτητα προσόντα: απόφοιτοι σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ή μαγειρικής, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, υποχρεωτική προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: aldemar-resorts.gr.

PLEGMANET: Με πολυετή πείρα στον χώρο των υπηρεσιών τηλεφωνικής εκπροσώπησης, προσλαμβάνει άμεσα δεκαπέντε συμβούλους τηλεφωνικών πωλήσεων, συνεργάτες νεοσύστατου τμήματος επικοινωνίας για την Αττική. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: plegmanet.gr.

FRAPORT GREECE: Δέκα νέες θέσεις για τηλεπικοινωνίες, ασφάλεια και απόδοση, λογιστική και χρηματοοικονομική διαχείριση για την Αττική. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: fraport-greece.com.

ICAP: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής βιογραφικών για δέκα θέσεις (μηχανικοί εφαρμογών πληροφορικής, στελέχη πωλήσεων). Οι θέσεις αφορούν την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: icap.gr.

ΒΕΝΕΤΗΣ: Τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗΣ Food Hall επιθυμούν να προσλάβουν δέκα πωλητές/πωλήτριες για πλήρη απασχόληση. Οι θέσεις αφορούν την Αττική. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: fournosveneti.gr.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: Θα ενισχυθεί με τέσσερα άτομα ως υπεύθυνους αποθήκης, ρεσεψιονίστ για την Αττική. Απαραίτητα προσόντα: απολυτήριο Λυκείου με κατεύθυνση logistics και γνώση λογιστικού, γνώση Η/Υ, υποχρεωτική 3ετής προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση. Προθεσμία: ανοικτή. Βιογραφικά: nb.org.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Ευκαιρίες για Εργασία» που κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα Παρασκήνιο εκτάκτως την Παρασκευή 27/10

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *