ροή ειδήσεων

Aναζητείτε από την Αστυνομία ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης ( έγγραφα + φώτο )



Το μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από απόρρητο αριθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οχετός ύβρεων και απειλών που εκτόξευσε ο επιχειρηματίας-εκδότης, προκάλεσε το αυτονόητο. Ο δημοσιογράφος μετέβη στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εκθέτοντας πλήρως το περιεχόμενο αυτού του τηλεφωνήματος. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, κατά τον Νόμο και κατά την νομική τάξη, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία κατά του επιχειρηματία-εκδότη.

Το πανό το οποίο έχει αναρτηθεί σε γέφυρα του Πειραία και επώνυμα βρίζει το δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο καθώς και το τηλεφώνημα του εκδότη – επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στον δημοσιογράφο και έπειτα απο απειλές και υβρεις οδήγησαν τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο στο αστυνομικό τμήμα όπου του υπέβαλε μύνηση και έχει ενεργοποιηθεί η αυτόφορος διαδικασία.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη με αναρτήσεις στο στον προσωπικό του λογαριασμό βρίζει τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.Συγκεκριμένα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:





Ολόκληρη η μυνηση που κατέθεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατά του επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *