ροή ειδήσεων

Airport Run στην Ελλάδα για πρώτη φορά: Ευκαιρία για άθληση και προσφορά!



Η Fraport Greece «ανοίγει» τα 14 αεροδρόμια για πρώτη φορά καλώντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και τους κατοίκους των περιοχών να συμμετέχουν σε μοναδικούς αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εντός των χώρων των αεροδρομίων, με πρώτο σταθμό το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Καβάλα! Με τη συμμετοχή τους, οι δρομείς θα συμβάλλουν ταυτόχρονα σε ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

«Αφετηρία» της ενέργειας αποτελεί το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», όπου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου Fraport Greece-Kavala Airport Run. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων θα διατίθεται δωρεάν στάθμευση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη διεύθυνση http://www.oloimaziboroume.gr/ και στοwww.viva.gr στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/aerodromio-kavalas/fraport-airport-run/

Ο κ. Alexaner Zinell, CEO Fraport Greece, δήλωσε σχετικά: «To Airport Run στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην περιοχή της Καβάλας αποτελεί μία μοναδική εμπειρία όλους τους συμμετέχοντες! Μία ευκαιρία για άθληση και προσφορά σε ένα ιδιαίτερο χώρο και περιβάλλον, όπως αυτό των αεροδρομίων. Προσκαλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία μας συμμετέχοντας στην προσπάθειά μας για υποστήριξη του ιδιαίτερα σημαντικού έργου του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε».

Στο πλαίσιο της διαχείρισης, λειτουργίας και ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων η Fraport Greece υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Λίγα λόγια για το «Όλοι μαζί μπορούμε»

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον, έχοντας ως στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *