ροή ειδήσεων

Το Νότιο Αιγαίο στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «ANUGA 2017»



Πιστή στην εξωστρέφεια, ως κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής της και με στόχο την διείσδυση των τοπικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019, συμμετέχει με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2017», που άνοιξε χθες τις πύλες της στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η Έκθεση, στην οποία συμμετέχουν 290 εταιρείες από την Ελλάδα, αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων και ποτών και διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας.


Στην έκθεση του 2015 συμμετείχαν συνολικά 7.000 εκθέτες από 108 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 160.000.

Φέτος, τόσο οι συμμετοχές, όσο και οι επισκέπτες αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

Η έκθεση αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για όλους εκείνους που επιθυμούν να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα σε νέες αγορές και να συνάψουν ενδιαφέρουσες συμφωνίες για τις επιχειρήσεις τους, αλλά και την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.

Το άνοιγμα της έκθεσης, έφερε τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών, λόγω του εντυπωσιακού περιπτέρου, όπου οι παραγωγοί των νησιών παρουσιάζουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αγοραστών.

Η παρουσία στο περίπτερο που φιλοξενεί τους συμμετέχοντες από το Νότιο Αιγαίο είναι εντυπωσιακή και δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς από Νάξο, Αστυπάλαια, Κέα, Σαντορίνη και Ρόδο, να παρουσιάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα όπως μέλι, λάδι, τυριά, κρασιά, αρτοποιήματα, μπισκότα από βελανίδια, φάβα, μελεκούνια κλπ, «κλέβοντας» για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις των επισκεπτών και δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα της κάθε περιοχής

ert

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *